|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλωσηρθες...
για μενα 1) θαψε τηην αεροπετρα.. τις ιδιες φυσαλιδες βγαζει και θαμμενη 2) αλλαξε φοντο και βαλε κατι ποιο ''αληθινο'' 3) τα θερμομετρα βαλτα στο πλαι να μην φαινονται καλυτερα 4) τον θερμοστατη γιατι τον εχεις ετσι?
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ για τις επισημανσεις σας! το ενυδρειο ηταν σε καπως περιεργη κατασταση γιατι ακομα ψαχνομαι. 1.το θερμοστατη τον εχω αφησει εκτος για να μπορω να βλεπω ποσο συχνα αναβει κατα τη διαρκεια τις ημερας.τον εχω στους 27 και μου πιανει θερμοκρασια το ενυδρειο γυρω στους 25 αλλα νομιζω οτι σβηνει ελαχιστα.ειναι 100w μηπως χρειαζομαι καποιο μεγαλυτερο για να δουλευει πιο ξεκουραστα. 2.οι αεροπετρες ηταν ετσι λογο ελειψης λαστιχου.3.το backround να πω την αληθεια ουτε εμενα μου αρεσει.θα ηθελα κατι πιο αληθινο.ποια ειναι η γνωμη σας για τα backround τις juwel που αν δεν κανω λαθος μπαινουν μεσα στο ενυδρειο και μοιαζουν με βραχια.(αν και ξεφευγουν στη τιμη ) 4.τα παιδια μου προτειναν το 2034 eco η το 2215.αν πηγαινα στο 2036 eco μιας και εχει μονο 10-15 ευρο διαφορα θα ηταν υπερβολη ? στην αρχη πρεπει να δουλεψουν ταυτοχρονα και τα δυο η να βγαλω το εσωτερικο φιλτρο και να μεταφερω τις βιομπαλες και τα μακαρονια στο καινουργιο? 5 θα ηθελα αν σας ειναι ευκολο να μου προτεινετε καποια τεστακια απο αυτα που υπαρχουν στην αγορα που να περιλαμβανει τις απαραιτητες μετρησεις. ευχαριστω παρα πολυ προκαταβολικα ολους σας για το ενδιαφερον που δειχνετε σε ερωτηματα αρχαριων!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 06-01-11 στις 15:46 |
|
||||
|
||||
![]()
αν θες κατι ακριβο παρε αυτο..
αλλα υπαρχουν θεματα για το πως θα φτιαξεις μονο σου και το ακομα ποιο απλα χαρτονι απο βιβλιοπωλειο... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εκτός από τις συμβουλές των παραπάνω, να προσθέσω κι εγώ μια, ελαφρώς άσχετη με το αρχικό θέμα (κι ελπίζω να μου συγχωρεθεί): διάβασε λίγο για το καρχαριάκι σου. Αν είναι γκάλαχερ όντως, θα μεγαλώσει τόσο που δεν θα μπορείς να το κρατήσεις πιά (και πιθανόν σε εκείνο το στάδιο να είναι δύσκολο και να βρεις χομπίστα με αρκετά μεγάλο ενυδρείο να το πάρει).
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ και παλι για τη βοηθεια σας! κατι ακομα , οι μετρησεις μου σε αμμωνια νιτρωδη νιτρικα ph ανθρακικη και γενικη σκληροτητα που πρεπει να βρισκοντε δεδομενου οτι στο ενυδρειο εχω τα συγκεκριμενα ψαρακια?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
NO2=0 NO3<20 χοντρικά. Αν δεν έχεις φυτά εγώ θα σου έλεγα <5. για τις σκληρότητες περίμενε κάποιον άλλο να σου πει γιατί τα συγκεκριμένα ψάρια δεν τα ξέρω καθόλου τι θέλουν... |
![]() |
Tags |
pontikaki |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ 450 lt | vasiliki | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-09-10 13:01 |
Αγορα ενυδρείου και εξοπλισμος | fitas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 23-03-09 18:39 |
εξοπλισμος | sotos+ramona | Ζωοτόκα | 18 | 03-11-08 16:28 |
Εξοπλισμος ΟΧΙ | Satriani | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 14-05-08 18:13 |
εξοπλισμος | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-11-06 19:54 |