|
|
||||
|
||||
![]()
ΤΕΛΕΙΟ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια!Πολύ όμορφο!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχο Χρηστο!!!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!
εχω φτασει σχεδον φουλ στοκ εκτος απο 4-5 Ξεχωριστα κομματια(sps) που θελω να βαλω και πλεον απλα απολαμβανω την εξελιξη και την αναπτυξη του! |
|
||||
|
||||
![]()
Τα λεφτά σου πιασαν τόπο, το ενυδρείο είναι πολύ ωραίο! Συγχαρητήρια κι από εμένα.
Διαστάσεις έχεις γράψει κάπου; Θα ήθελα να μου πεις ποια anthias είναι αυτά που έχεις κι αν είχες πρόβλημα με την προσαρμογή τους (διατροφή, επιθετικότητα κ.λ.π) Ευχαριστώ.
|
||||
|
||||
![]()
Οι διαστάσεις ειναι 130χ60χ60 και Σάμπ 100χ50χ50
Τα anthias ειναι τα dispar και ειναι το ποιο εύκολο και ήρεμο είδος που έχω βάλει στο ενυδρειο μου....κανένα απολύτως θέμα δεν είχα εξ αρχής. |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματι πολυ ομορφο!!! Συγχαρητηρια!!
Σχετικα με τα dispar, ειναι οντως το πιο ευκολο ειδος των anthias.. Ηυελα να σε ρωτησω κατι, μιας και εβαλα κι εγω 5 ατομα, αλλα τα 2 στις 2 πρωτες μερες τα εχασα.. μαλλον καποιο τα πειραζε γιατι ειδα τσιμπημενες ουρες, και τα αλλα 3 δεν τα βλεπω.. που και που βγαινει το ενα αλλα ξαναμπαινει μεσα.. Με τα τανκ πως τα πανε? δεν τρομαζουν καθολου? |
|
||||
|
||||
![]()
φανταστικο!!!!πολυ χρωμα!!!ολα τα λευτα!
πως παει το θαλασσινο??καμια φοτο καινουρια υπαρχει? |
|
|||
|
|||
![]()
βλεπω τις φωτογραφιες και παρακαλαω να μην τελιεωσουν ποτε!!!!!
πωπωπω ονειρο ζω μην με ξυπνατε!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφαντρα μουυυυυυυυυ
απλα απιστευτο. μπραβο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
παμε για 270 λιτρα reef | alan boy | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 14-07-09 22:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
REEF 300 ΛΙΤΡΑ | AΠΟΣΤΟΛΗΣ | Reef | 7 | 20-01-07 01:11 |