|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα
![]() Το δεξί είναι αρσενικό. Πιο συγκεκριμένο είδος δεν ξεχωρίζει ακόμη (ίσως jacobfreibergi?),Πρέπει να μεγαλώσουν λίγο. Δες κι εδώ http://www.cichlid-forum.com/profile...s.php?genus=17 Νομίζω ότι βιάστηκες στην αγορά τους. Έχουν διαφορετικές απαιτήσεις απο τα mbuna (λίτρα,διατροφή,διακόσμηση..) |
|
||||
|
||||
![]()
Mbuna cichlids that live among the rocks and Peacock cichlids that inhabit the open water regions.
They are generally much less aggressive than Mbuna cichlids, and a 150 litre aquarium with a length of 100 cm is usually enough. You can usually include plants in the setup if you wish, since Aulonocara cichlids aren’t very found of digging. Aulonocara cichlids are carnivore, and hunt during the day. Βρηκα αυτες τις πληροφοριες που μου κολλανε πιο πολυ με τη συμπεριφορα αυτων που εχω. Μηπως τελικα ειναι οντως pseudotropheus????
Η έλλειψη επικοινωνιας θα είναι η αρχή του τέλους του ανθρώπινου γένους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin79 : 02-01-11 στις 03:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε συ βοηθησε με να καταλαβω γμτ!!!!
Μου λες οτι δεν ειναι, αλλα οι πιο πανω πληροφοριες για τις aulonocara δε συναδουν με την συμπεριφορα των δικων μου. Ασε που σηκωσα οτι φωτο μπορουσα να βρω στο net αλλα δε βρισκω πολλες διαφορες. Μονο το χειλος των pseudotropheus που ειναι λιγο πιο παχυ.
|
||||
|
||||
![]()
Τι δεν καταλαβαίνεις βρε Κωνσταντίνε?
Σου έδωσα ένα λινκ με καμμιά 70αριά είδη Aulonocara.Κάποιο απ' αυτά είναι και τα δικά σου.Επειδή είναι μικρά ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιό (ελπίζοντας πάντα να μην είναι υβρίδια ή επιλεκτικής αναπαραγωγής-φαινόμενο συχνό μ' αυτά τα ψάρια). Τι συμπεριφορά έχουν τα δικά σου και σε μπερδεύει? Απο κει που τα πήρες δεν σου είπαν τι ψάρια είναι? |
|
||||
|
||||
![]()
Η συμεπριφορα τους ειναι σχετικα επιθετικη κ το αρσενικο σκαβει συνεχεια τη φωλια του κ κυνηγαει τα θηλυκα συνεχεια! Απο εκει που το πηρα το πηρα για pseudotropheus. Eκτος κ αν υπηρχαν κ αυτα μεσα, που δεν το νομιζω, γιατι αντι αυτων, ο τυπος μου προτεινε ενα κοπαδακι aulonocara που δεν τα φερνει συχνα κ θα ηταν ωραια για το ενυδρειο, αλλα ηταν κιτρινωπα, όχι σκουροχρωμα όπως τα pseudotropheus που ειχα διαλεξει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
Juwel 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα: "Ενδιάμεση" παρουσίαση, για σχολιασμό & προτάσεις | xontros | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 42 | 16-10-08 17:33 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
Κατεβαστε ενα "malawi screen saver" για το pc σας | george | Malawi | 2 | 08-10-03 17:57 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |