|
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες φίλε, καμιά ερώτηση δεν είναι κουτή, γι' αυτό είμαστε εδώ, για να ενημερωνόμαστε, η ψαροσύνθεσή σου θέλει λίγο ψάξιμο.
Τα 2213 και 2215 που ανέφερες, ανήκουν στην παλιά γενιά φίλτρων της eheim, γερά και αξιόπιστα, αλλά δύσχρηστα σε σχέση με τα καινούρια. Από την σειρά classic της eheim, το 2215 θα σε καλύψει απολύτως, ενώ το 2213 μάλλον οριακά και μόνον αν δεν βάλεις πολλά και ρυπογόνα ψάρια. Νομίζω καλύτερη επιλογή είναι η σειρά eco και συγκεκριμένα το: Eheim ecco pro 200 - 2034 http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1259 Περιέχει όλα τα υλικά που θα χρειαστεί ν' αγοράσεις χώρια αν πάρεις ένα classic κι αρκετές ευκολίες που θα σου λύσουν τα χέρια, όπως ενσωματωμένα βανάκια, αυτόματο γέμισμα για να μη ρουφάς και καλαθάκια για τα υλικά, ενώ καίει και λιγότερο ρεύμα. Δες κι αυτό: http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2174 αν θέλεις κάτι πιο οικονομικό. |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ απόλυτα με τον bokosta
Είχα το Ecco Pro 2032 σε ενυδρείο 100L και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Τώρα θα πάρω το Ecco Pro 2034 για το νέο Dubai 80.
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες κ καλη χρονια.κ γω συμφωνω με τον Κωστα κ για το φιλτρο κ για την ψαροσυνθεση.οπως επισης κ για το γενικο στησιμο εχω ορισμενες ενστασεις σχετικα με το λαθος κατ'εμε backround που ειναι θαλασσινο,την αεροπετρα που φαινεται,με τα δυο θερμομετρα(???) κ γενικα επειδη υπαρχουν πολλα περιθωρια βελτιωσης ψαξτο,ρωτα,διαβασε κ θα πετυχεις το επιθυμητο αποτελεσμα.εγω παντως με το 2236 της eheim ειμαι super ευχαριστημενος στο 140λιτρο μου.
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλωσηρθες...
για μενα 1) θαψε τηην αεροπετρα.. τις ιδιες φυσαλιδες βγαζει και θαμμενη 2) αλλαξε φοντο και βαλε κατι ποιο ''αληθινο'' 3) τα θερμομετρα βαλτα στο πλαι να μην φαινονται καλυτερα 4) τον θερμοστατη γιατι τον εχεις ετσι?
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ για τις επισημανσεις σας! το ενυδρειο ηταν σε καπως περιεργη κατασταση γιατι ακομα ψαχνομαι. 1.το θερμοστατη τον εχω αφησει εκτος για να μπορω να βλεπω ποσο συχνα αναβει κατα τη διαρκεια τις ημερας.τον εχω στους 27 και μου πιανει θερμοκρασια το ενυδρειο γυρω στους 25 αλλα νομιζω οτι σβηνει ελαχιστα.ειναι 100w μηπως χρειαζομαι καποιο μεγαλυτερο για να δουλευει πιο ξεκουραστα. 2.οι αεροπετρες ηταν ετσι λογο ελειψης λαστιχου.3.το backround να πω την αληθεια ουτε εμενα μου αρεσει.θα ηθελα κατι πιο αληθινο.ποια ειναι η γνωμη σας για τα backround τις juwel που αν δεν κανω λαθος μπαινουν μεσα στο ενυδρειο και μοιαζουν με βραχια.(αν και ξεφευγουν στη τιμη ) 4.τα παιδια μου προτειναν το 2034 eco η το 2215.αν πηγαινα στο 2036 eco μιας και εχει μονο 10-15 ευρο διαφορα θα ηταν υπερβολη ? στην αρχη πρεπει να δουλεψουν ταυτοχρονα και τα δυο η να βγαλω το εσωτερικο φιλτρο και να μεταφερω τις βιομπαλες και τα μακαρονια στο καινουργιο? 5 θα ηθελα αν σας ειναι ευκολο να μου προτεινετε καποια τεστακια απο αυτα που υπαρχουν στην αγορα που να περιλαμβανει τις απαραιτητες μετρησεις. ευχαριστω παρα πολυ προκαταβολικα ολους σας για το ενδιαφερον που δειχνετε σε ερωτηματα αρχαριων!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 06-01-11 στις 15:46 |
|
||||
|
||||
![]()
αν θες κατι ακριβο παρε αυτο..
αλλα υπαρχουν θεματα για το πως θα φτιαξεις μονο σου και το ακομα ποιο απλα χαρτονι απο βιβλιοπωλειο... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ή μεγαλύτερους κάδους με ίδια υψομετρικό και lt/h άρα είναι λογικό να καίνε περισσότερο αφού το νερό περνάει μέσα από μεγαλύτερη αντίσταση (τo clasic 2213 και το eco 2034 είναι σε αυτή τη περίπτωση) ή και μεγαλύτερους κάδους και μεγαλύτερο υψομετρικό από τα eco.
pontikaki |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ 450 lt | vasiliki | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-09-10 13:01 |
Αγορα ενυδρείου και εξοπλισμος | fitas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 23-03-09 18:39 |
εξοπλισμος | sotos+ramona | Ζωοτόκα | 18 | 03-11-08 16:28 |
Εξοπλισμος ΟΧΙ | Satriani | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 14-05-08 18:13 |
εξοπλισμος | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-11-06 19:54 |