|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω λεω να βγαλεις τα ψαρακια απο εκει και να τους δωσεις τα απαραιτητα ατομα κοπαδιου και τα καταλληλα λιτρα που τους αρμοζουν...και να πεις στη θεια σου οτι το ενυδρειο δεν ειναι πορτατιφ να βαλουμε μεσα κατι για να το βλεπουμε. πρεπει να υπαρχει αρμονια... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αμωνια δεν υπαρχει... την μερα που τα εβαλα εβαλα και βιομπαλες απο το 50λιτρο και καθε μερα κανω 50% αλαγη νερου... δεν μπορω να τα δωδω πουθενα και ουτε ενυδρειο να τα βαλ δεν εχω... ποσο μαλλον να βαλω κ αλλα για να ειναι κοπαδι.... το ενα δεν το βλεπω και πολυ καλα.. μαλλον κολησε.. το αλλο ειναι μια χαρα....
|
|
|||
|
|||
![]()
ο επόμενος κάτοικος του ενυδρείου βλέπω να είναι η θεία
![]() ![]() ![]() Καλή Χρονιά σε όλους σας |
|
||||
|
||||
![]()
κανονικα επρεπε να της τα δωσω αλλα τα λυπηθηκα... την απομενη φορα (αν το ξανακανει) θα της τα δωσω πισω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάνο στείλε γράμμα στον Αϊ Βασίλη....προλαβαίνεις ακόμη
![]() Ζήτα του ένα μεγάααααααλοοο ενυδρείο. Όσο για τα ψαράκια ...ρε γομάρια συμπατριώτες κανένας δεν τα παίρνει...εεεεεεε!!!!!!!!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα τα φανε τα δισκοσκυλα τα καριντορακια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
εισαι τοσο καιρο στο φορουμ δινεις συμβουλες και δε ξερεις αν τα cory τεριαζουν με τα εντλερ κανονισε και θα ερθω καρλοβασι και θα της φας και εσυ και η θεια σου ![]() ![]() ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 31-12-10 στις 18:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ξερω παρα πολυ καλα για τις διαφορετικες συνθηκες που χρειαζοντε - τοσο καιρο εχω μαθει πολλα για τα ψαρια κ τις συνθηκες που χρειαοντε- αλλα τι να τα κανω τα καημενα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γατοψαρα | giorgos344 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 17 | 08-04-11 17:26 |
120 με γατοψαρα! | gwgw | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 04-09-08 16:17 |
τι γατοψαρα? | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 9 | 24-12-07 17:48 |
ΓΑΤΟΨΑΡΑ | Χαραμάδας | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 04-06-07 12:12 |
Αλατι και Γατοψαρα | Gorgi | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 21 | 07-08-04 21:49 |