|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλα αν οχι η ανουμπια που μπορω να την αφηνω να μεγαλωνει, η βαλισνερια θα θελει περιποιηση. Το σκεφτομουν για φυτα, αλλα δε θελω να εχω στο μυαλο μου λιπασματα, κλπ κλπ.
|
||||
|
||||
![]()
μα γιαυτα τα φυτα δεν θελουν τιποτα εκτος απο φως κ αυτο οσο θελουν τα ψαρια
|
|
||||
|
||||
![]()
Ισως ρε συ φιλε! Το σκεφτομουν κ εγω για κανα φυτο χθες, αλλα φοβομουν μη μπω σε αλλους μπελαδες. ΑΥριο που θα παω να παρω τα πρωτα μου Labidos, θα παρω καμια ανουμπια να βαλω διπλα στις κρυψωνες κ καμια βαλισνερια πισω βαθος να ομορφυνει κ αλλο!
|
||||
|
||||
![]()
θα αλλαξει πολυ με τα φυτα κ δεν θα εχεις κανενα προβλημα εκτος απο το να σου τσιμπανε λιγο της βαλισνεριες
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
Juwel 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα: "Ενδιάμεση" παρουσίαση, για σχολιασμό & προτάσεις | xontros | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 42 | 16-10-08 17:33 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
Κατεβαστε ενα "malawi screen saver" για το pc σας | george | Malawi | 2 | 08-10-03 17:57 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |