|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν θες ενα μικρο ενυδρειακι και οικονομικο δες και αυτο
http://osmosisaquariums.gr/index.php...emid=1&lang=el και με ενα τετοιο φιλτρακι http://osmosisaquariums.gr/index.php...emid=1&lang=el εισαι ετοιμος |
|
|||
|
|||
![]()
Χωρίς να το παίζω ματσός!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα φιλε.Αν ενδιαφερεσαι για λιγο μεγαλυτερο απο 30 λιτρα,στην Βικτωρια στο μαγαζι Αβυσσος εχει προσφορα ενυδρειο JUWEL 54 λιτρα (60*30*30) με φως,φιλτρο και θερμοστατη στα 73 ευρω.Πιστευω ειναι καλα τα λεφτα για αυτα που παιρνεις...Το αγορασα κι εγω πριν μια βδομαδα...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ τα θεωρώ λίγο κλεψία τα Dennerle.
Να σου πω ενα ενδεικτικό κόστος, για να κάνεις ενα ενυδρείο DIY μια χαρα: Τζαμια, 10¤ Σιλικόνη 5¤ Μικρό κινεζικό φιλτράκι 5-6¤ Χαλικάκι, δεν ξέρω τι έχεις και τι μπορεις να βρείς, πες 5¤ Φυτά, κλαδέματα απο το φόρουμ. Πετρες, απο το βουνο 0¤ απο το leroy 1-2¤ Φως αναλόγως το τι φυτά θες. Απο 8¤ ενα απλο φωτιστικό με λάμπα οικονομίας απο το ΙΚΕΑ, μεχρι 30¤ για εξειδικευμένο φως, π.χ. της dennerle ή της arcadia. Συνολικά: 30-35¤ και αμα δεν θεςνα κολλήσεις εσύ ενυδρείο, παει στα 45 το πολύ. Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι το ίδο ρε tsoum !!!
h dennerle εχει και ενα όνομα (δικαιολογημένο) για μένα, που ολα αυτά που είπες απλά δεν! Που και που αγοράζουμε και τιποτε απο τα μαγαζιά, Αλλιώς όλοι στη Θεσσαλονικη θα είχαμε ξιφοφόρους.. |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα προσωπικα η αποψη μου ειναι οτι σε συμφερει απο την στιγμη που σου δινει τα μισα λεφτα πισω σε μελλοντικες αγορες...Και καλυτερα να παρεις ενα ενυδρειο μαρκα και με εγγυηση παρα να κολησεις ενα εσυ η καποιος αλλος και στο αμεσο μελλον να εχεις καμοια διαροη,και ας σου βγει στα μισα λεφτα(προς το παρον).
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano cube dennerle 30l | kanarini | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 8 | 08-12-08 23:42 |
Dennerle nano cube 30lt. | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 31-10-08 03:49 |
DENNERLE NANO CUBE 30L | vangelis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 18-06-08 19:25 |