|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κλεόβουλε πες τιμή και να το παραγγείλουμε εάν είναι.....
|
||||
|
||||
![]()
Όπως τα λέει ο zapatas (γειά σου συνάδελφε).
Το ποστ άνοιξε για ενημέρωση ![]() Η τιμή του βιβλίου είναι εδώ στο λινκ του πρώτου ποστ (τα μέλη του GAB που δεν το βρίσκουν ας μου στείλουν ενα πμ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 24-02-11 στις 18:18 |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Κλεόβουλε.
Αν το κάνεις παραγγελία, κράτα μου κι εμένα ένα κομμάτι να περάσω να το πάρω (την βρήκα πάλι την δικαιολογία για να δω τα ψαράκια σου και να μου δώσεις και τα φώτα σου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κλεοβουλε αργησες μια μερα...
![]() μπορεις να μου το παραγγειλεις? ειτε θα ξαναερθω συντομα ειτε θα ερθει καποιος απο θεσσαλονικη ![]() δε σου στελνω πμ και το γραφω εδω μηπως ενδιαφερονται κι αλλοι και τα φερεις ολα μαζι... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ισως μπορειτε να βρειτε τετοιου τυπου βιβλια σε καλα και επιλεγμενα μαγαζια με ειδη αλιειας.
Εκει που πηγαινω εγω παντως εχω πετυχει μερικα αναλογα καλα βιβλια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όποιος θέλει στέλνει πμ (πάει το ποστ) |
|
|||
|
|||
![]()
Κλεόβουλε σ'ευχαριστώ για το βιβλίο
![]() ![]() ![]() Είναι κατατοπιστικό, επεξηγηματικό, με υπέροχες φωτογραφίες (ίσως, επιεικώς, αμυδρά καλύτερες από τις δικές μου)... Πραγματικά ένα βοήθημα για όλους μας που αξίζει να είναι στις βιβλιοθήκες μας !!! ΥΓ.: Κατιτίς σε σαλιγκαράκια??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο δικό μου γιατί έχει ζωγραφιές;;;; Ποιοτικές μέν, ζωγραφιές δε!!! Μπαρμπακλεόβουλε, τα καλά με τις φωτογραφίες τα δίνεις αλλού;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για βιβλίο | Alonso | Ιστοσελίδες στο Internet | 6 | 28-05-08 18:41 |
Βιβλίο για αρχαριους | sparos | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 05-07-07 19:39 |
Κατάλογος με τα ψάρια της Ελλάδας ή της Μεσογείου ? | PLUTON | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 12-07-05 22:32 |