|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το έβαψα απλά πήρα αρμόστοκο σε καφέ χρώμα...λογικά θα έχει και άλλα χρώματα όπως γκρι-μαύρο-μπεζ.Εγώ έχω μπεζ και καφέ.Αυτός ο αρμόστοκος είναι για πλακάκια και μου έμεινε από τότε που έφτιαχνα το σπίτι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με τρελανες ρε Νικολα, δεν το παρουσιαζες νωριτερα να παρω καμια ιδεα?!
![]() Φανταστικο δειχνει με τις επιλογες που εχεις κανει, ειμαι ηδη σιγουρος για το αποτελεσμα! Καλο κουραγιο (σφουγγαριζε συχνα το σπιτι να γλυρωσεις τη μιρλα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου ρε Κώστα είδα εσένα και μπριζόθηκα πως θα το παρουσίαζα πιο μπροστά
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενας φίλος μου παλίοτερα είχε ερπετα (χαμελαίοντα και φίδι) και θυμάμαι πως είχε γρύλους, και δεν τους έφερνε απο Αθήνα. Τους παραγγελνε απο κάποιον και τους έφερνε ανα 100αδες σε κούτες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο θα γινει ....
![]() ![]() Περιμενουμε εξελιξεις!!!
|
||||
|
||||
![]()
Nικολα σουπερ θα γινει!!!
Αυτο ειναι αν ο αντρας του σπιτιου θελει να κανει κατι θα το κανει,οχι γιατι τωρα τελευταία ακουω πολλα κουλα... Νικο κατι τετοιες περιεργες τροφες πρεπει να εχει το Quiko ρε συ,δεν κανεις καμια ερωτηση?
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα το απογευματάκι έκανα μία εξόρμηση στο βουνό και βρήκα έναν φλοιό από πλατάνι κάτι που μου αλλάζει τα σχέδια για την πλάτη
![]() Παιδευτικά με το αλισοπρίονο πόσες ώρες για να το φέρω στα μέτρα μου αλλά τελικά το κατάφερα.Προς Θεού δεν έκοψα κανένα δέντρο ήταν είδη ξεραμένο και βγήκε με το που το ακούμπησα ![]() Σύντομα φώτος Γιάννη στο Quicko δεν έχει γρύλους. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρησιμο για Vivarium-Paludarium | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 0 | 17-12-10 14:59 |
Vivarium | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 17 | 23-10-10 21:39 |
Λίστα φυτών κατάλληλα για Vivarium, Paludarium, Terrarium | AQUA PURA | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 10 | 14-09-10 09:42 |
Vivarium | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 34 | 31-08-10 17:59 |
Vivarium | gwgw | ¶λλα ζώα | 38 | 25-01-07 15:42 |