|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και 2 ακόμα...
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο γιαννη.καταπληχτικο.
σημειωση οτι η μεσαια η ανουμπια σε λιγο θα σου γεμιση πανω στα φυλλα αλγη γιατι πεφτη πανω της φως.εαν δεν θελεις να εχεις προβληματα αλαξε της θεση.ειδικα εαν εβαλες και το δευτερο φωτιστικο ...... γιατι δεν πηρες και συ μια cuba τωρα που ειναι αρχη?εχεις και υποστρομα...ιδανικες συνθικες.μπροστα θες γκαζονακι να ξερεις.(γνωμη μου) |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ας ελπίσουμε να μην χαλάσει εντελώς Γιώργο γιατί έκανα την βλακεία και τις έκοψα χωρίς να ξέρω ότι δεν πρέπει...
![]() ![]() ![]() Γκαζονάκι θα μπει στο επόμενο που σκέφτομαι να στήσω και θα χρειαστώ πολυυυυυ... |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη πολύ όμορφο το ενυδρείο.
Καλή συνέχεια !!!
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πανέμορφο!!!! Συγχαρητήρια!!!!!
![]() .....και καλή χρονιά!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
το ειδα σημερα και θελω να πω πως ειναι ακομα καλυτερο απο τις φωτος που ανεβασε εδω ο γιαννης..ενα πολυ ομορφο ενυδρειο πραγματικα...μπραβο!
υς:και φυσικα ευχαριστω για την java moss και τα pistia stratiotes ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχο το ενυδρειο σου!καλη συνεχεια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις γύρισα από ένα ταξιδάκι και με λίγη συντήρηση σας παρουσιάζω την μετάλλαξη του ενυδρείου μου... Έχει γίνει μια μικρή ζούγκλα... Ελπίζω να σας αρέσει όσο και σε εμένα...
Στο ενυδρείο έχουν προστεθεί κάπoια φυτά, μερικές γαρίδες red cherry τα λατρεμένα μου corydoras καθώς και πολλά πολλά ψαράκια από τις πολλές πολλές γέννες που είχα...!!! Μόλις καταφέρω να βρω cpd θα κάνω και την τελευταία προσθήκη... |
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη .... και καλη συνεχεια!!!! πολυ ομορφο....... μπραβο!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά...!!! Η αλήθεια είναι πώς το ενυδρείο λειτουργεί αλλά όχι πια με αυτό το set up... Θα γίνει παρουσίαση σε μερικές μέρες το καινούριο...
|
|
||||
|
||||
![]()
δωσε περισοτερα φυτα στην αριστερη μερια του ενυδρειου,να φαινετε η βαση της ριζας ολη καλημενη με φυτα και απο την μεση και ολο δεξια ασε να σβηνουν οι ριζες να ειναι η αυλη καθαρη με εμπρος ολο γκαζον και πισω δεξια αν και θα φουντοσουν οι μπακομπες,αμπουλιες βαλε και μια ακομη βαλισνερεια και κρυψε ελαφρος το tetra optimat να μην φαινετε.
τοτε θα εισαι κομπλε πιστεβω θα γινη τελειο. και εαν βρης moss ξερεις που να την βαλεις θα ειναι το κερασακι στην τουρτα.αυτα απο την δικη μου γνωμη. ps:δες την φωτο αν και εσυ απο αριστερα προς δεξια εισαι αλλα περιπου ετσι το φανταζομαι το δικο σου. περιπου ε....... |
|
||||
|
||||
![]()
την λαμπα την πηρες? την εβαλες επανω στο ενυδρειο?
προσοχη στην αρχη με της αλγες ετσι?οχι οτι εχεις το.... φως αλλα προσοχη. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ήρθε Γιώργο... Σε 5-6 μέρες θα την έχω...
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο. Θα μπορούσες επιπλέον στο μέλλον να ντύσεις κάποια σημεία του ξύλου με λίγη μος.
Όταν είναι να ξαναρθεις θεσ/νίκη βάλε καμια αγγελία για μος ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλό, μπράβο. Μάλλον θέλεις κι άλλο φως, γιατί δείχνει λίγο σκοτεινό. Όταν κατεβείς από δω, σε περιμένει μοςς, στείλε πμ.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
help ! Για το πρώτο ενυδρείο μου ~! | googlino | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 18-04-09 15:14 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | Θοδωρής Κατερίνα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-12-08 20:45 |
Το πρώτο μου ενυδρείο!!!!!!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 29-12-08 19:07 |
Κατάφερα επιτέλους να ανεβάσω φώτο | kostinio | Bettas | 3 | 01-11-08 18:04 |