|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν το ψαξεις θα βρεις κατι, δεν μπορει ολοκληρη θεσσαλονικη να μην εχει καποιον να σε προμυθευει!
περα απο τους γρυλους θα τρωει και αλλα ζωντανα ζωιφυα και καποια απο αυτα θα μπορεις και να τα καλλιεργεις! |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο, με βαζεις σε σκεψεις να αλλαξω τα σχεδια μου για το δικο μου το παλουνταριο!
δωσε μας μερικες πληροφοριες για το υλικο που εβαψες το φελιζολ, υπαρχει και σε αλλα χρωματα? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το έβαψα απλά πήρα αρμόστοκο σε καφέ χρώμα...λογικά θα έχει και άλλα χρώματα όπως γκρι-μαύρο-μπεζ.Εγώ έχω μπεζ και καφέ.Αυτός ο αρμόστοκος είναι για πλακάκια και μου έμεινε από τότε που έφτιαχνα το σπίτι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με τρελανες ρε Νικολα, δεν το παρουσιαζες νωριτερα να παρω καμια ιδεα?!
![]() Φανταστικο δειχνει με τις επιλογες που εχεις κανει, ειμαι ηδη σιγουρος για το αποτελεσμα! Καλο κουραγιο (σφουγγαριζε συχνα το σπιτι να γλυρωσεις τη μιρλα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου ρε Κώστα είδα εσένα και μπριζόθηκα πως θα το παρουσίαζα πιο μπροστά
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρησιμο για Vivarium-Paludarium | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 0 | 17-12-10 14:59 |
Vivarium | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 17 | 23-10-10 21:39 |
Λίστα φυτών κατάλληλα για Vivarium, Paludarium, Terrarium | AQUA PURA | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 10 | 14-09-10 09:42 |
Vivarium | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 34 | 31-08-10 17:59 |
Vivarium | gwgw | ¶λλα ζώα | 38 | 25-01-07 15:42 |