|
|
||||
|
||||
![]()
κι όλα αυτά τα σημάδια είναι θέμα καλής προετοιμασίας των ενυδρείων και ταϊσματος των ψαριών.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σας ευχαριστω για το συπληρωμα κυριε!!! ![]() ![]() παντως οτι θελετε παιδια, διαβαστε εδω τα υπομνηματα(τα πρωτα ποστ, πανω-πανω) και οτι αποροιες σας δημιουργηθουν, ανοιχτε νεο θεμα να το σηζυτησουμε! ![]() http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=39
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη αν ο αρσενικος δει τη 8υληκια οτι 8ελαι να γενησει μπορει και να μην κανει φωλια και να την αφησει να γενησει χωρις να γινηποιησει τα αυγα?????
και κατι αλλο τροφη απο τροπικα η απο χρησοψαρα κανει να δωεω στους μονομαχους ή 8ελουν καποια ιδικη τροφη?? ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειχνεται!!!!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ χαίρομαι που όλο και περισσότεροι αποφασίζουν να ασχοληθούν με το ζευγάρωμα! Οι αρσενικοί είναι σχεδόν πάντα έτοιμοι για ζευγάρωμα και φτιάχνουν φωλιές ανεξάρτητα από το αν υπάρχει θηλυκό (πολλές φορές φτιάχνουν ακόμα και στα ποτηράκια που τους έχουν στα πετ σοπ).. Η θηλυκιά δεν μπορεί να γεννήσει χωρίς να γονιμοποιήσει ο αρσενικός γιατί τα αβγά απελευθερώνονται κατά τον "εναγκαλισμό", δηλαδή όταν ο αρσενικός τυλίγεται γύρω από το θηλυκό κατά το ζευγάρωμα (δεν είναι όπως σε άλλα είδη που η θηλυκιά γεννάει τα αβγά και ο αρσενικός απλά περνάει από επάνω και τα γονιμοποιεί).. Αγονιμοποίητα αβγά προκύπτουν συνήθως όταν τα ψάρια δεν είναι έμπειρα, ή αν κάποιο από τα 2 είναι στείρο...
|
|
||||
|
||||
![]()
@maverick
Kατάρχην ευχαριστουμε εσενα και τον zapata για ολες τις πληροφοριες και το posts. Εχω διαβασει αρκετα απο αυτα. Εχω μια ερωτηση, οσον αφορα την αρτεμια. Μονο αυτη σαν τροφη μπορουμε να δινουμε? Δηλαδη χρειαζετε καθε μερα καινουργια batch απο αρτεμια? Για ποσους μηνες δηλαδη? Να πω την αληθεια αυτο ειναι απο τα δυσκολα πραγματα...Θελει πολυ χρονο καθημερινα... |
|
||||
|
||||
![]()
Μερικοί χρησιμοποιούν microworms ή vinnegar eels, αλλά δεν ξέρω τι είναι πιο εύκολο στην καλλιέργεια (εμένα η Artemia μου φαίνεται πιο εύκολη..). Μία καλλιέργεια την ημέρα είναι αρκετή (δες και εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44882) Μόλις μεγαλώσουν λόγο ώστε να αρχίσουν να τρώνε κατεψυγμένα bloodworms και άλλες τέτοιες τροφές, σταματάει η Artemia..
|
|
||||
|
||||
![]()
ο πρωτος μηνας ειναι λιγο κρισιμος. μετα χαλαρωνει.
τουλαχιστον ετσι οπως το ειδα εγω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζευγαρωμα μονομαχων...πως....??? | katamagias | Bettas | 4 | 23-10-09 07:59 |
Ζευγαρωμα | Θεοδωρος | Bettas | 28 | 26-12-07 21:33 |
tropheus ζευγαρωμα..... | mikele | Tanganyika | 5 | 27-12-06 17:34 |
Ζευγαρωμα | Θεοδωρος | Bettas | 17 | 09-07-06 00:32 |
Ζευγαρωμα! | filoxenos | Bettas | 82 | 02-06-06 00:53 |