|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν είναι η κλασσική μπεζ της Pangea, δεν θα σου δημιουργήσει άλλα προβλήματα, πέρα από εμφανισιακά επειδή λερώνει, όπως όλες οι ανοιχτόχρωμες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι η μπεζ του πετ κουμουλους. Έγω το μονο που φοβάμαι είναι μην πιανει αλγη και γίνεται ενα σωμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
άμα πιάσεις άλγη είτε χώμα είτε χαλίκι ο ίδιος μπελάς είναι. φαντάζεσαι ότι το χαλίκι καθαρίζεται πιο εύκολα...συνέχισε, η φαντασία είναι υπέροχο πράγμα και πολλές φορές σε βοηθάει να προχωρήσεις
![]() πέραν της πλάκας αντί να σκέφτεσαι πιο καθαρίζει πιο εύκολα από την άλγη, σκέψου τι πρέπει να κάνεις για να μην αποκτήσεις άλγη |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα εχεις προβλημα χωρις υπερβολικο φως ή/και με τη βοηθεια φυτων επιφανειας.
Οσα ancistrus ειχα δεν μου πειραξαν ποτε εχινοδωρο. Μπορει να υπαρχουν αλλοι λογοι που ξεσπανε στα φυτα τα ψαρια.
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ αυτα τα δυο που έχω τώρα, εχω μεσα στο ενυδρείο που φιλοξενούνται βαλλισνέριες και 2 εχινόδορους, και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Τελοσπαντων, ο CMac λεει κατι πολύ σωστό. Ισως προσθέσω κερατόφυλλο καπως ωστε να μην φαίνεται και πολύ, για να ρουφάει τα πολλά πολλά θρεπτικά, Αφου οι εχινοδοροι και οι κρυπτοκορινες τρεφονται απο την ριζα κυρίως. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκάρια και Χαλίκι | Roi | Σαλιγκάρια | 8 | 08-03-09 17:21 |
Αμμος ή χαλίκι; | lion | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 06-11-08 17:11 |
corydoras και χαλίκι | lion | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 25 | 27-06-08 08:42 |