|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Στην φώτο που φαίνετε η εισαγωγή του φίλτρου φαίνονται και κάποιες φουντίτσες...προς αναγνώριση
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε ένα τεστ για αμμωνία... μήπως πείραξες τον βυθό η ταίζεις πολυ ? Για την spot algae δες φοσφωρικά , και αν θες την καταστρέφεις με οξυζενέ , αλλα δεν ξέρω αν πρέπει να το κάνεις γιατί εχεις μικρά μεσα.. στο φίλτρο δεν φαίνεται καθαρά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αμμωνία όντως πρέπει να πάρω ένα τεστ. πράγματι τάισα αρκετά και επειδή κλάδεψα είχα μια ανακατοσούρα στον βυθό.Μάλλον πρέπει να τα περιορίσω αυτά και να κάνω και τα τεστάκια. Για φωσφορικά υπάρχει τεστ να υποθέσω έτσι?
|
|
|||
|
|||
![]()
Και για φωσφορικά υπάρχει. Επίσης μου φαίνεται ότι δεν έχεις αρκετή ανατάραξη στην επιφάνεια.
Επειδή όμως κι εγώ παλεύω με τις άλγες, αν βρεις φθηνά hamster, σφύρα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δες και την θερμοκρασια σου γιατι σε αυτες τις τιμες τα φυτα δεν πανε καλα και δινουν τοπο στις αλγες
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν. Η θερμοκρασία είναι στους 27, έκανα και τεστ για ΝΗ3/ΝΗ4 και έχω ψηλοανεβασμένη. Γίνεται ελαφρύ πράσινο το χρώμα στο δοκιμαστικό σωλήνα,φωσφορικά έχω μηδέν όπως και ΝΟ3
![]() Για την ώρα σταμάτισα το τάισμα. Καλά δεν έκανα? |
|
||||
|
||||
![]()
Βρές απο κάποιο να κάνει μπόλι , πείραξες το φίλτρο σου? Στι αλλαγές βάζεις καποιο υγρό για το χλωριο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|