|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα. Αναφέρομαι σ' αυτό που σου πρότεινα εγώ:
Παράθεση:
Αν πάρεις τέτοιο, πες μας εντυπώσεις, φαίνονται ενδιαφέροντα για μικρά ενυδρεία. Δες όμως και το βιντεάκι μέχρι το τέλος, φαίνεται να έχει διαρροή. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://www.aquaristikshop.com/pictures_xxl/400371.jpg σε 9/12 ![]() .................................................. ........ ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ayto που ειπα εγω βγαζει 200 λ/ω αρα 120 λ/ω περιπου με υλικα μην πω και ποιο κατω.. αρα κανει για ενυδρειο 30-50 λιτρα... σωστα? Παράθεση:
ayto που ειπα εγω βγαζει 200 λ/ω αρα 120 λ/ω περιπου με υλικα μην πω και ποιο κατω.. αρα κανει για ενυδρειο 30-50 λιτρα... σωστα? ------------------------- Παράθεση:
ωχ οντως δικιο εχεις σταζει... με την λυσηξ που ειπε ο μαικλ? αλλα πσοο κοστιζει αυτο..?? αν ειναι να δωσει 20-22 για το φιλτρο και 15 γι αυτο.. αστο.. ας παρει αλλο καλυτερα.. ![]()
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 26-12-10 στις 22:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
παω για petcumulus πλευρά......για φωτισμό για το ενυδρείο τι πμε προτείνετε;εχει λάμπα πυρακτώσεως πιθανον 15 watt αν δεν με απατάει η μνήμη μου,γιατι ειναι στο υπόγειο και βαριέμε να κατέβω τώρα.
|
|
||||
|
||||
![]() ειναι κλειστα τωρα 10/1/2011 ξαναανοιγει... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει κι εδώ αν το βιάζεσαι: http://www.osmosisaquariums.gr/index...emid=1&lang=en
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν βιαζομε και θα με βόλευε το petcumulus καθότι ανεβαίνω για λίγες μέρες στις Σέρρες αλλά δεν είχα προσέξει οτι ανοίγει στις 10/01...για αλλη μια φορά σας ευχαριστώ....για φωτισμό ;ή να ψάξω στο forum;
|
|
|||
|
|||
![]()
Tι διαστάσεις έχει το ενυδρείο σου??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εσωτερικο φιλτρο για 50 ΛΙΤΡΑ ΚΑΘΑΡΑ. | Dimis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 14-11-08 14:59 |
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΥΣ | Nisam | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 36 | 24-09-08 23:34 |
καταλληλο υποστρωμα και διαδικαστικα | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 24-08-07 16:29 |
φιλτρο για 40 λιτρα | rita | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 06-12-06 16:28 |
Σχεδιο Για Βιολογικο Φιλτρο Σε 140 Λιτρα? | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 17-10-05 01:02 |