|
|
|||
|
|||
![]()
ΤΕΛΕΙΟ !!!
![]() Θα μπορούσες να βάλεις καρδινάλιους μια και οι ροδόστομοι είναι λαίμαργοι και υπερκινητικοί και πιο ευαίσθητοι στην ζέστη. Ειναι υπερβολή το διοξείδιο(εκτώς αν το φυτέψεις) μια και με 1 λίτρο τύρφη ανά 20-30 ημέρες θα ρίξεις το ΡΗ εύκολα. ΦΟΥΛ για κοπάδι δίσκων! |
|
||||
|
||||
![]()
Δικιο εχεις αλλα ειναι απο τα πρωτα μου ψαρια και ξεμεινε,ειπα οτι θα ηταν καλα στο μεγαλο.
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Από εγκαταστάσεις ''σκίζεις''.Οι ρίζες σου είμαι κούκλες και ο pigeon...όλα τα λεφτά.
Τώρα κατά τη δική μου γνώμη (γιατί θα ακούσεις πολλές) θέλεις άλλο ένα ''σετ ρίζες'' από την άλλη μερια,μερικά φυτά ακόμη (10-15 anubias θα ήταν βούτυρο) για να δώσουν λίγο χρώμα στο design σου και φυσικά μερικούς ακόμη δισκους που βέβαια αναφέρεις ότι θα βάλεις. Αλλά το πιο σημαντικό από αυτά που γράφεις είναι το φιλτράρισμά σου.Εχεις 100 lit sumb και υλικά 13 lit.Στα 525 lit που έχεις τα υλικά είναι ελάχιστα.Πρόσθεσε κι άλλα (ψάξε για bio stars ). ![]() Εισαι ευπρόσδεκτος σαν νέος δισκάς να έρθεις από το σπίτι μου να δείς το δικό μου ενυδρείο,να πάρεις ιδέες και να ακούσεις από κοντά απόψεις για το ενυδρείο σου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κοιτα η αρχικη μου ιδεα ηταν ενα ενυδρειο με ριζες απο την μια μερια να βγαίνουν οριζοντια και απο την αλλη χωρος για κολυμπι με μερικα φυτα. Θα βαλω εναν οζελοτ και μια πιστια (πανω απο τις ριζες)οταν τα βρω. Να κανω μια ερωτηση,τα μισα υλικα τα ειχα στο παλιο ενυδρειο και ηταν ολα καλα,τωρα εχω + 6 λιτρα (3λ substrat pro,3λ siporax)χωρις να εχω μεγαλητερη υχθιοφωρτηση. Τα βιολογικα υλικα πανε σε αναλογια με την υχθιοφωρτηση ή με τα λιτρα? Ευχαρηστω πολυ για την προσκληση!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Το κοκκινο νερο ειναι απο τις ριζες? ![]() Χρηστο στο συγκεκριμενο ενυδρειο χωρανε καμια 25 δισκοι. Σωστα?? |
|
||||
|
||||
![]()
Μια απλη ερωτηση εκανα και δεν πηρα απαντηση...Μου λετε οτι χρειαζομαι κι αλλα υλικα και δεν αμφιβαλω,αυτο θα κανω αλλα δωστε μου μια απαντηση.
Στο προηγουμενο ενυδρειο με τα μισα υλικα ταιζα 2 φορες την βδομαδα καρδια και 6 φορες την μερα ξηρες τροφες χωρις να εχω ποτε προβλημα. Τα βιολογικα υλικα πανε σε αναλογια με την υχθιοφωρτηση ή με τα λιτρα? Το νερο ειναι ετσι απο τις ριζες και την τυρφη την οποια εβγαλα. Δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη για να πεις κατι αλλωστε αυτη ειναι η δουλεια ενος φορουμ,η ανταλλαγή αποψεων!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 26-12-10 στις 22:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Όντως οι βασιλιάδες του ενυδρείου οι δίσκοι... Υπέροχο ενυδρείο, συγχαρητήρια.. Αλλά δεν τους αρέσουν οι πρασινάδες??
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι πρασιναδες δεν τα πανε καλα με τα ζεστα νερα, γιατι μετα φερνουν περισσοτερο σε λαχανοσουπες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια ερωτηση να κανω παιδες...
Στο ενυδρειο μου ειχα στην αρχη 2 αντλιες eheim 3000 για να στελνουν το νερο και τις ειχα να δουλευουν στο μισο,τωρα λογο ΔΕΗ εκλεισα την μια και δουλευω την αλλη στο φουλ (δηλ.3000/ωρα οπως γραφει ο κατασκευαστης). Πιστεύετε καλυπτει το ενυδρειο μου αυτη η κυκλοφορια?
|
|||
|
|||
![]()
χχχχχχχχχχχχχχχχχχ - greeklish
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 05-03-11 στις 09:05 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτησεις για δισκαδικο | Giannis_4 | Δίσκοι | 7 | 04-12-10 20:06 |
φοντο σε δισκαδικο | dimitrios | Δίσκοι | 8 | 28-11-10 13:34 |
Ιδεες για νεο μικρο δισκαδικο. | Red crystal | Δίσκοι | 43 | 05-06-10 22:16 |