|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλα πως μας ξεφυγε αυτος ρε Κλεοβουλε κι εγινε μποστανας?Φιλε Γιαννη επρεπε να ερθω στο καφε να σε πω δυο λογια για τα φυτεμενα νταμαρια.
Ομολογω παντως οτι το ξεκινημα σου ειναι πολυ πολυ δυνατο και ολα τα λεφτα ειναι η ριζα.Συγχαρητηρια και εις ανωτερα. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω κάνει τέτοια αρχή... Μπράβο κι από μένα φίλε μου.
Ένα ακόμη μπράβο γιατί έχεις ασχοληθεί να συμπληρώσεις την φόρμα παρουσίασης, κι ένα ακόμη γιατί περιγράφοντας επακριβώς τα συστατικά του σημαίνει ότι έχεις ρίξει πολύ διάβασμα! Δεν σου κρύβω ότι ετοιμαζόμουν να πω κάτι για τις πέτρες πάνω στη ρίζα, αλλά εξήγησες το γιατί. "Τον βραδινό σου το θυμό κράτα τον για το πουρνό" που έλεγε κι ο παππούς μου ![]() Καλή συνέχεια, μας υποσχέθηκες δεύτερο οπότε περιμένουμε! Σίγουρα θα είναι ακόμη πιο ωραίο. ΥΓ: Μου έχει κάνει μεγάλη ζημιά η Pangea. Λιγουρεύομαι όσα βλέπω στο site και στις παρουσιάσεις, αλλά ο κοντινότερος σε εμένα συνεργάτης τους είναι στη Θήβα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους...
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και πάλι... Μερικές φωτογραφίες ακόμα πριν γίνουν οι μεγάλες αλλαγές...!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα τα πας!Συνεχισε και θα το κανεις ζουγκλα.Το μαγαζακι του τρομου το εχεις δει?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
help ! Για το πρώτο ενυδρείο μου ~! | googlino | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 18-04-09 15:14 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | Θοδωρής Κατερίνα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-12-08 20:45 |
Το πρώτο μου ενυδρείο!!!!!!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 29-12-08 19:07 |
Κατάφερα επιτέλους να ανεβάσω φώτο | kostinio | Bettas | 3 | 01-11-08 18:04 |