|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το δείλημα μαυ είναι ότι:
Έχω ένα 25 λίτρα ενυδρείο με άμμο, θερμοστάτη φωτισμό και φίλτρο. Στο φιλτράκι μπορεί να μπεί ανα πάσα στιγμή μπόλι. ΌΜΩΣ....στο ενυδρείο μπήκε πρώτη φορά νερό... πρίν απο 3 ώρες!!! Τώρα τρέχει με άνθρακα στο φίλτρο. Κάπου εδώ δίπλα λοιπών "κολυμπάνε" μονομάχοι μέσα σε... ποτηράκια!!! Τι λέτε... να πάρω έναν για το ενυδρείο που μόλις μπήκε νερό;;; |
|
||||
|
||||
![]()
εγω παλι λεω να περιμενεις καμια 20αρια μερες και να ερθεις να διαλεξεις εναν απο τους δικους μου και να τον μεγαλωσεις εσυ....
πως σου φανηκε η ιδεα μου?? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ρε φίλε ΕΣΕΝΑ είχα στο μυαλό μου!!!!! Γιαααα σήκωσε το τηλέφωνο...!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(αφου δεν ειναι αναγκη) ΥΓ το μεγαλυτερο προσον του χομπιστα ενυδρειοφιλου ειναι η υπομονη.
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα. Θα περιμένω μερικές μέρες να μεγαλώσουν τα ψαράκια του ζαπάτα και μετά μπόλι και μπλούμ
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
διαλεξε με ωραιο χρωμα.. ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο Για Μονομάχους | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 08-06-12 08:32 |
Νέο ενυδρείο με μονομάχο | manos_samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 10-07-10 11:49 |
Νέο Ενυδρείο Μονομάχου! | _antonis_ | Bettas | 45 | 09-12-09 11:15 |
Φρέσκο φαγητό για τα ψαράκια μας... | gmanes | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 05-06-09 10:48 |
Νέο ενυδρείο με Μονομάχο | hellenicsun | Bettas | 22 | 18-06-06 23:54 |