|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σουπερ το 1ο φιλε μου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους και χαίρομαι που δεν ακούω παρατηρήσεις...
Σήμερα έβαλα λίγα ακόμα φυτά παράγωγης Gemen και ομολογώ πώς εμένα άφωνος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλη αρχη Γιαννη.Ωραιο στησιμο.Το χαλικι τελειο.Βαλε και ενα φοντο πισω (χαρτονι μαυρο) και εισαι ωραιος.Οταν μεγαλωσουν τα φυτα θα γινει ζουγκλα.Καλη συνεχεια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο. Με έκανες να ζηλεψω με την μαυρη αμμο
![]() Πολύ καλές φωτογραφίες επίσης με ωραίες γωνίες λήψης. Εν αναμονη της συνέχειας... |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ poppy...
Το μόνο πρόβλημα που μου είπαν πως ίσως έχω με την άμμο είναι πώς δεν θα μπορούν να αναπνέουν τα ριζώματα των φυτών... Παρόλα αυτά και χωρίς να έχω άλλη εμπειρία τα φυτά μου τα βλέπω υγιέστατα και έχουν καλή ανάπτυξη... Τα θετικά της: είναι πολύ οικονομική και πολύ όμορφη...!!! Σίγουρα θα μπορέσεις να βρεις στην Κρήτη και αν όχι κάτι θα κάνουμε για να την αποκτήσεις...!!! Εγώ την πήρα από εδώ: http://pangea.gr/ |
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι όλων μας η πρώτη προσπάθεια να ήταν και να είναι σαν την δικιά σου!
Περιμένουμε την εξέλιξη του! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σούπερ, μ' αρέσει πολύ και θα γίνει ακόμη καλύτερο όταν φουντώσουν τα φυτά σου, αλλά σε παίρνει νομίζω να βάλεις κι άλλα.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
help ! Για το πρώτο ενυδρείο μου ~! | googlino | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 18-04-09 15:14 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | Θοδωρής Κατερίνα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-12-08 20:45 |
Το πρώτο μου ενυδρείο!!!!!!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 29-12-08 19:07 |
Κατάφερα επιτέλους να ανεβάσω φώτο | kostinio | Bettas | 3 | 01-11-08 18:04 |