|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν το εχεις ήδη κάνει, αλλα θα έλεγα να μην βάλεις moss αλλα καποιο άλλο φυτό. Εμένα δεν μου αρέσει η moss για τέτοια χρήση. Φυσικά, οτι επιθυμείς εσύ!
Καμοια νέα φωτογραφία; ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() Κατι θα κανω μαλλον με βιντεο αυτες τις μερες αλλα για να το κανω πρεπει να ερθει κατι απο petcumulus που περιμενω μερες τωρα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κατα τη γνωμη μου η καλυτερη και ωραιοτερη επιλογη πρασιναδας πανω στα βραχια, ειναι καποιο απο τα 2 ειδη Riccardia. Αναπτυσσεται αργα και ειναι πανεμορφη !! |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα το δα.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Γιάννη, αίσχος! Δεν βλέπεται!!! Να το διαλύσεις αμέσως και να πάς στα Νταμάρια!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με μια αναζητηση που εκανα ειναι πανεμορφη ξερεις που μπορει να βρεθει? ευχαριστω και εσυ σε καλο δρομο εισαι ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
μπορει να γινει και αυτο καποιο στιγμη Παιδια αμα προλαβω θα βγαλω ενα βιντεο σημερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη ξέρουμε τι πετρωμά είναι αυτο ?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Oμως ειναι πανακριβη για τοσο μικρη ποσοτητα που εχει η σιτα πανω της. Την ειχα παρει πριν 2 χρονια 14 ευρω. Επισης αργει πολυ να αναπτυχθει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Safia Valley Creeks - South-East Papua New Guinea | Dimis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 223 | 23-02-15 18:28 |