|
|
||||
|
||||
![]()
Ο κύβος ερρίφθη...
Κατέληξα στο Ferplast Dubai....λογικά την Παρασκευή θα το έχω!!! Gemen ετοιμάσου !!!
|
||||
|
||||
![]()
καλοριζικο ειμαι ετοιμος σε οτι χρειαστης.θα βαλουμε και καμερα να τα γραψουμε ολα απο την αρχη για παρουσιαση.
χρειαζομαστε και παρουσιαστη-στρια. οποτε οποιος - οποια ενδιαφερετε για τηλεοπτικη καριερα να στειλη μηνημα. |
|
|||
|
|||
![]()
Eίδα και γω σημερα το dubai από κοντα και έπαθα πλάκα.Κλειδάκια για να κραταει σε σταθερή θέση το φωτιστικό ποιότητα πλαστικών 2 κλάσεις ανώτερη από juwel,το καπάκι δε από σκληρό πλαστικό με έξυπνες θήκες(ανοιγμα για ταιστρα,σκιμμερ),λαμπες σε κλασσικά βατ(24,39),χρονοδιακόπτης,ταιστρα κτλ.Ειλικρινά δεν συγκρίνεται....(Μόνο το καπάκι του να δείτε θα πάθετε πλάκα)(Και σε λευκό χρώμα μουρλια!)
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε τι τιμή το βρήκες αν επιτρεπεται;
|
|
|||
|
|||
![]()
430 το 120 και 370 το 100(αν κατάλαβα καλά)
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με τη βάση νομίζω(99%)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DUBAI:Το μεγαλυτερο Θαλασσινο ενυδρειο του κοσμου | samer | Παραλία - Beach Bar | 32 | 17-10-11 10:45 |
Juwel Rio 180 VS Ferplast Cayman 110 | pagos4 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 10-09-10 00:05 |
Co2 set JBL ή Ferplast | kornek | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 25-02-09 16:31 |
co2 ferplast | strider | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 25-05-08 11:30 |
Ferplast ή Juwel ? | Mike954 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 11-11-05 20:17 |