|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να είναι εύκολα τα φυτά, και άντε να πούμε ότι το κερατόφυλλο και η βαλισνέρια δεν χρειάζονται, αλλά τα άλλα (εκτός του μικροσόρουμ ) θα ευνοηθούν από το υπόστρωμα και αφού είναι σχεδόν αρχή και τώρα το φτιάχνει και μπορεί στην πορεία να θέλει κάτι ακόμη, γνώμη μου είναι να βάλει. Μπελάς βέβαια τώρα, αλλά....
Οσο για το υπερμαγγανικό κάλλιο, δεν είμαι σίγουρος ότι είναι τόσο απαραίτητο, ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μία ερώτηση ακόμα. Επειδή πρόκειται να λείψω για 10 μέρες τι συνιστάτε να κάνω με το ενυδρείο; Έχει σχεδόν ολοκληρωθεί το στρώσιμο και έχω βάλει τα φυτά.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Το πρόβλημα, αφού δεν έχεις ψάρια είναι πως θα συντηρείται η βιολογία του φίλτρου για 10 μέρες - κάποιος θα μπορούσε να ρίχνει λίγη αμμωνία ή λίγη τροφή εν απουσία σου; Η άλλη λύση είναι μια αυτόματη ταϊστρα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquaman : 22-12-10 στις 22:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
μπορώ να βάλω ταίστρα. Γίνεται να ρίχνω πολύ λίγη τροφή με την ταίστρα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρτάται από την ταϊστρα... δες πως μπορείς να τη ρυθμίσεις...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτά! | vag0s | Ψάρια και φυτά Ελλάδας και Ευρώπης | 5 | 17-08-10 09:37 |
Πρόβλημα με φυτά...φυτά σουρωτήρι | Nodas.K | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 14-06-10 16:54 |
Φυτά Only | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 23 | 12-10-07 15:14 |
Νέα φυτά | jperik | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 11-03-04 14:40 |
Φυτά | nikolasn | Malawi | 2 | 02-10-03 22:09 |