|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το αραχνοφυτο σου!
Δεν ειμαι σιγουρος αν τη γουσταρει την υγρασια παντως....αν θυμαμαι καλα παντως οχι. Το elegans (palm tree) θα γινει δεντρο κανονικο ρε συ! ![]() Αν ειναι να βαλεις τοσο μεγαλο φυτο για μενα βαλε η παππυρο η φυλλοδεντρο. Γενικα εχεις ωραια φυτακια παρει, παρομοια με τα δικα μου. Τα βρυα που τα βρηκες ρε συ να παρω και εγω??? Η θα μου δωσεις λιγο?! ![]() Αντε αντε προχωρα και πες και καμια λεπτομερεια περι τεχνικου εξοπλησμου αν μπορεις! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για την αραχνη δεν ξερω αν γουσταρει υγρασιες αλλα το moss σιγουρα ναι!! ![]() Αν θελεις και τελειωσω το δικο μου παλουντ αν και μικρο το κομματι ισως περισεψει τοτε Δικο σου. ![]() Για τον τεχνικο εξοπλισμο τ αναφερω παραπανω. Δεν θα εχει τιποτα παραπανω απο φιλτρο,θερμοστατη,συστημα βροχης,fogger,υγρασιομετρο και μια αναβαθμιση στο υπαρχον φωτιστικο. Αναλογα τωρα πως πηγαινει ισως να βαλω ενα αλλο φιλτρο. |
|
||||
|
||||
![]()
Το κακο με αυτα τα βρυα ειναι οτι το καλοκαιρι δεν αντεχουν τις υψηλες θερμοκρασιες και κιτρινιζουν-χαλανε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μακαρι να εχεις αδικο
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για την τεχνητη βροχη θελω να δω τι ετοιμαζεις....
![]() Επισης αν μπορεις πες μου μερικες λεπτομερειες για τον φωτισμο σου! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το project φίλε μου εύχομαι καλή επιτυχία….
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
5000 litre light Reef στη Ροδο | sifnos | Reef | 120 | 08-04-11 21:10 |
Τύπος υπολογισμού watt/litre | CHRIS4204 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 05-07-07 14:38 |