|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου οντως είναι παρανοϊκό το θέμα, λογικό να κάνεις πλάκα και γενικά που να το πω και να με πιστέψουν. Αυτό που λέω είναι ότι αυτή περπάταγε κανονικά -σαν κατσαρίδα- δε χοροπήδαγε πχ όπως έχω δει να συμβαίνει. Επίσης όταν τη σκότωσα, φάνηκε ότι είχε πολύ νερό στο σώμα της. Τι να πω ρε παιδιά, όταν λέμε έχω φρικάρει.. Γιατί πραγματικά έδειχνε να είναι στο ...περιβάλλον της και περπαταγε κανονικά, όχι να πεις ότι μόλις είχε πηδήξει έξω και τη βρήκα να παλεύει σε μια λιμνούλα νερό ας πούμε.
Το ενυδρείο δεν είναι ακάλυπτο ποτέ, έχει δύο ανοίγματα για τα καλώδια φίλτρου κ θερμοστάτη απ'όπου και οι απώλειες. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι οι amano μπορούν να περπατήσουν κάποια μέτρα στο πάτωμα! Πόσα μέτρα δεν ξέρω! Όταν είχα μερικές στο ενυδρείο μου έτυχε σε κάποια αλλαγή νερού να βρεθεί μια μαζί με την απόχη στο πάτωμα. Μια χαρά βγήκε από εκεί και ξεκίνησε για βόλτα στο σαλόνι. Βέβαια δε πήγε μακρυά, γιατί την πήρα χαμπάρι και την ξαναέβαλα στο ενυδρείο...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Κουφάθηκα, ήξερα ότι τα σαλιγκάρια αντέχουν αρκετά εκτός νερού, αλλά δεν είχα ιδέα για τις αμάνο, πάω να κλείσω το ενυδρείο τους.
Κι εσύ βρε Βάγγο ήταν ανάγκη να τη σκοτώσεις?? Αλλά πάνω στον πανικό σου θα μου πεις κι αφού σου φάνηκε και για κατσαρίδα... |
|
|||
|
|||
![]()
Με είχε πάρει ο ύπνος λίγο πριν και έτσι όπως την είδα όταν σηκώθηκα τρελλάθηκα. Χθές όλη την ώρα κοίταζα στο πάτωμα μη βγει καμιά άλλη
![]() Τη σκότωσα ο μάπας.. ![]() Όπως και να χει τέρμα οι amano για μένα, ήταν τραυματική εμπειρία. |
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα και εγω ενα παρομοιο περιστατικο αλλα με αστακουδακι,ονομα δεν ξερω.το ειχα βρει στο μπαλκονι ζωντανο πηγαινοντας να παρω ξυλα για το τζακι.στην αρχη το περασα για σκορπιο αλλα μετα καταλαβα οτι ηταν αυτο.το ξεπλυνα και το ξαναεριξα στο ενυδρειο.εσβησα τα φωτα και παραφυλαξα μηπως και το δω να ξαναφευγει..και μετα απο λιγη ωρα εκανα και δευτερη αποποιρα να φυγει αλλα τελευταια στιγμη το τσακωσα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια εκ των γαρίδων μου που μοιάζει με amano αλλά μάλλον είναι wild red cherry έχει πηδήξει έξω μερικές φορές και κουνιόταν μετά την ξαναέβαλα μέσα και κολυμπούσε κανονικά.
|
|
||||
|
||||
![]()
ΘΑ_ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ_ΤΕΛΕΙΩΣ_
![]() up!! |
|
||||
|
||||
![]()
πως κιετσι?
![]() ειναι απτο 10 το θεμα ![]() παντως ειναι πολυ γερες γαριδες.μου ετυχε να βρω μια μεσα στην πηλινη γλαστρα με τα φυτα που ειχα εξω στο μπαλκονι. ειχε μονο νερο η γλαστρα, και τα φυτα που ειχα βγαλει απτη λιμνη οταν την ξεστησα. αλλα επεζησε σε υπερβολικα χαμηλες θερμοκρασιες τωρα το χειμωνα και το νερο ειχε μειωθει υπερβολικα. οταν εβγαλα τα φυτα για να τα ξαναχρησιμοποιησω στο ενυδρειο,την βρηκα να κανει βολτες μεσα στη γλαστρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Μια και το ξεθαψατε το θεμα...
Το θεμα δεν ειναι πως βγηκε η γαριδα απο το ενυδρειο και ποσα μετρα περπατησε στη στερια αλλα ...γιατι. Πολλες γαριδες εχουν την ταση για αποδρσση αλλα αν τις εχεις σε ενυδρειο με κριμπς ειναι σιγουρο οτι θα βρεις τις μισες εξω απο το ενυδρειο αν εχει τρυπες και τις αλλες μισες στη κοιλια των κριμπς.
|
||||
|
||||
![]()
το ξέρω αγαπητέ μου, το είδα ότι είναι παλιό το θέμα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή Amano. | yannis | Γαρίδες του γένους Caridina | 223 | 06-03-16 22:03 |
Θέματα σχετικά με συγκατοίκους Amano. | panos73 | Γαρίδες του γένους Caridina | 73 | 30-08-15 09:02 |
Γενικές πληροφορίες για Tropheus | MiziGr | Tanganyika | 6 | 14-07-15 08:03 |
γενικές πληροφορίες για πολλά κ διάφορα PETS | polykarpos | Ιστοσελίδες στο Internet | 10 | 08-02-15 22:52 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |