|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ουτε κααααν
![]() αχαααα τωρα κτλβα γιατι μιλας καταρχας θα ξεπληνεις το φιλτρο σου σε νερο ενυδρειου για να μην χαθουν τα βακτηρια και μετα θα ακολουθησεις πιστα τις οδηγιες που γραφει το μπουκαλακι σου θα βαλεις νερο αντιχλωριο κλπ κ στ τελος αυτο
|
||||
|
||||
![]()
εμενα παντος δεν εκανε τιποτα τα μπουκαλακια που αδειασα και εγω δεν ξερω ποσα αλλα η αμμωνια πολυ ψηλα με τον καιρο επιασα 0 και ολα οκ, ενας γνωστος μου κανει αναπαραγογες σε δισκους και 22 χρονια που το κανει μου ειπε οτι βαζει μονο νερο της βρυσης τιποτα αλλο ουτε αντιχλωριο! δεν ξερω αν αληθευει!
|
|
||||
|
||||
![]()
το φιλτρο μου δεν χρειαζετε να το καθαρισω γιατι η ροη του ειναι μια χαρα
![]() Επεισης εχω προετοιμασει νερο σε βαρελι με αντιχλωριο,θερμοστατη και φιλτρο που μεσα εχει τυρφη.απλα θελω να μαθω αν ριξω παραπανω δοση βακτηριδιων αν θα κανω κακο.. ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rastafarian : 20-12-10 στις 00:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα δεν επαθαν τιποτα τα ψαρια μου αν και εβαλα πολυ παρα πανω απο αυτο που ελεγε σαν αρχαριος ειχα ανχωθει και εριχνα τρελες ποσοτητες ενα μπουκαλακι σχεδον την εβδομαδα φοβιθηκα οτι θα χασω τα ψαρια αλλα ολα οκ!
|
|
||||
|
||||
![]()
τα συγκεκριμενα βακτηρια ποτε δεν κανουν κακο στα ψαρια
και παραπανω να ριξεις απλα θα μαζευτουν περισσοτερα στ φιλτρο σου και θα διασπουν την αμμωνια!
|
||||
|
||||
![]()
γιαυτο ειχες αμμωνια..οι αποικιες των βακτηριδιων σου δεν ηταν αρκετες για την ιχθυοφωρτηση σου..
|
|
||||
|
||||
![]()
αστρωτο τα εβαλα εγω στο πετ σοπ που πηρα το ενυδρειο μαλλον ηθελαν να φανε ευρω και μου ειπαν μετα απο μια εβδομαδα ελα να παρεισ ψαρια (επαγγελματιας σου λεει μετα).
|
|
||||
|
||||
![]()
γι αυτο ποτε δεν ακους πετσοπαδες...διαβαζεις,ρωτας στα forum και πρατεις..
|
|
||||
|
||||
![]()
και να κοιτας τι λενε και τα μπουκαλακια που ζητας ειναι σημαντικο
ασχετα με το τι θα σου πλασαρουν εκεινοι
|
||||
|
||||
![]()
αυτο εκανα και παει μια χαρα το ενυδρειο μου καμια φορα ομωσ σκεφτομαι μην γινομαι κουραστικος με τις ερωτησεις μου
|
|
||||
|
||||
![]()
Κουραστικος δεν γινεσαι..εξαλου τα forum αυτο το σκοπο εχουν..να ανταλλαζει πληροφοριες ο ενας με τον αλλον..αν δεν ρωτας πως θα μαθεις?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εφη ΝΟ2 και ΝΟ3 εχεις μετρησει?
|
||||
|
||||
![]()
κουραστηκος δεν γινεται κανεις. αλλωστε, για αυτο υπαρχει το φορουμ και τα μελοι του...
τωρα οσο αφορα τα "βακτηρια" που ζουνε σε μπουκαλακια...μην τα εμπιστευεστε, παρτε μπολι απο εναν συγχομπιστα της περιοχης σας, και ολα καλα! ειναι τοσο ευκολο.. και δεν το πληρωνεις κιολας ![]() ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με βακτηρια? | gkrokidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 17-02-10 17:16 |
βακτηρια | dimis_george | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 28-01-10 09:50 |
βακτηρια | anestoudis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-12-09 11:50 |
βακτηρια | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 01-01-08 22:25 |
tetra ζωντανα βακτηρια?? | alan boy | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-07-07 10:41 |