|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω πως παιζεις "βρωμικα" για να κερδισεις τον διαγωνισμο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tι να κανω ρε Σπυρε...
Γεννανε οι ψαρηδες,ανθιζουν τα λελουδα...Να μην μοιραστω την χαρα μου? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα μικρα μεγαλωνουν επιτυχως...
Επαψα να μαζευω αλλα μεχρι να μεγαλωσω αυτην την φουρνια γιατι οτι μικροτερο εβαζα μεσα σε αυτο το ενυδρειο γινοταν τροφη για τα μεγαλυτερα. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για ακομη μια φορα ΜΠΡΑΒ0.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ φυσικό, ένα κομμάτι της φύσης στο ενυδρείο σου, μπράβο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
καταπληκτικο το ενυδρειο σου. συγχαρητηρια.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Να στε καλα παιδια...
Σε λιγες μερες θα κανω ενα update με φωτος και ισως ενα βιντεακι.
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω τι χάνω που δεν διαβάζω συχνά το φόρουμ!
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μικρο update απο τα ψαρακια...
Εδω μια θηλυκια tateurndina ετοιμη για ζευγαρωμα... ![]() Εδω ενα απο τα αγορια tateurndinas που μαλλον δεν με βλεπει με καλο ματι... ![]() Και εδω ενα απο τα αρσενικα melanotaenia parkinsoni "orient" που δειχνει τα χρωματα του... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρη πανεμορφα ψαρακια........Τι χρωματα ειναι αυτα.......Να τα χαιρεσαι.
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Paratilapia "small spots east coast" | Tolis | Κιχλίδες καί άλλα ψάρια Μαδαγασκάρης | 59 | 04-10-08 18:22 |
South Asian Biotope | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 24-10-06 19:23 |
Βιότοπος Betta | Dis | Bettas | 12 | 20-01-04 16:23 |
Dwarfs from South America | Entreri1221 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 10-07-03 14:38 |