|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ακουμπαει η ιδια η φτερωτη αλλα το σωμα της, ο μαγνητης δλδ. Οτνα εκανα τις δοκιμες, και πιεχα λιγο την σιτα με το χερι μου σταματαγε ο ηχος! σνα να μην παταει καλα ο αξονας στα λαστιχακια και τρεμοπαιζει. αυτο πιστευω οτι συμβαινει! θα παρω ενα σετακι και θα δω. αλλα το θεμα ειναι το λαστιχακι μεσα στον θαλαμο πως το βγαζουμε? προσπαθουσα να το βγαλω αλλα εχει σφηνωσε για τα καλα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το λαστιχακι, με κανενα κατσαβιδακι.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον φιλοι μου το προβλημα λυθηκε με καινουργιο σετ προπελα και αξονα! και εντοπισα που ηταν το προγβλημα της φθορας τελικα. δεν ηταν τα λαστιχακια αλλα συκγριτικα με το την κουνουργια προπελα και την παλια το προβλημα ηταν το εξης: το "τουνελ" της φτερωτης απο οπου περναει ο αξονας εχει ενα μαυρο λαστιχακι η πλαστικο (δεν ξερω τι υλικο ειναι) το οποιο ειχε φθαρει και δημιουργουσε ενα κενο μεταξυ αξονα και τουνελ ενω στην καινουργια προπελα δεν υπαρχει αυτο το κενο και παραμενει σταθερο!! Επιτελους ησυχασαν τα αφτια μου!!
![]() Ευχαριστω παντος ολουσ για την βοηθεια και το ενδιαφερον! Το σετακι ηταν λιγο ακριβουτσικο αλλα τα ειχε ολα μεσα μεχρι και την σιτα που κλεινει μπροστα!
|
|||
|
|||
![]()
αφου λυθηκε εισε μια χαρα.εχω και εγω το ιδιο φυλτρο ειναι αθορυβο και παρα πολυ καλο.ειχα παρομοιο προβλημα με εσενα.εμενα μ ειχε χαλασει ο αξονας και τον αντικατεστησα με ενα σιδερο στο ιδιο μεγεθος.σου λεω αφτη την λυση για να την εχειw υποψην αμα(που ποτε) παθει κατι ο αξονας.θα σου ερθει και τσαμπα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
θα σκουριάσει αλλά πολύ μετά!
θα περάσει κάμποσος καιρός! για αρχή θα κανείς την δουλειά σου πάντως!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με φιλτρο eheim | christosvn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 16-11-10 15:39 |
προβλημα με φιλτρο eheim υποστηριξη αντιπροσωπιας | faniskriti | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 06-09-10 15:19 |
eheim 2213 προβλημα! | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 14-03-08 00:36 |
Θέλω βοήθεια με φιλτρο eheim 2213 | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-10-07 12:10 |