|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή ιδεα αλλα
α)ακριβη β)χρονοβόρα γ)σταθερη. Εγώ πολύ πιθανόν να πρεπει να αλλάξω κάποια στιγμή το ενυδρείο. Liner νομίζω πως έχει στο λερου. |
|
||||
|
||||
![]()
Το φελιζόλ όταν είναι μέσα στο νερό μπορεί να το επιρρεασει;
Τωρα σκέφτομαι με ποιον τροπο μπορώ να κάνω ενα "βουναλάκι" για να βγαίνει εξω απο το νερο η χελώνα. ------------------------- Και κάτι ακόμα. Η κατασκευή είναι σχεδόν έτοιμη. Το liner μου λείπει πλεον. Εχω περάσει με ενα χέρι βερνίκι το ξύλο για σιγουριά. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι με τι είδος μπογία να βάψω το κουτί ωστε να μην βγεί ματ αλλα ψιλογυαλιστερό, όπως τα επιπλα του ενυδρείου. Υ.Γ. το χρώμα που θέλω είναι μαυρο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoum : 19-12-10 στις 22:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν εβρισκες φυσικο φελλο πιστευω οτι θα ειχες ωραιο αποτελεσμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλα πρεπει να είναι πολύ μεγάλο κομμάτι. Βασικα σκεφτόμουν να το βάλω κάτω απο το liner. ωστε να μην φαίνεται κ πολύ το φελιζόλ.
Για το βάψιμο ξες κάτι; |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως δεν ειναι ακριβως ο φελλος....
Χρωμα μπορεις να παρεις ριπολινι νερου γυαλιστερη... |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ. Οταν ξαναπάω για liner θα ρωτήσω για τον φελλο.
Η ριπολίνη που λες θα έχει κάποιο πρόβλημα αμα περαστεί πανω απο το βερνίκι; Γνωριζεις; |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν εχει προβλημα,αλλα πρωτα πρεπει να το τριψεις καλα για να φυγει η γυαλαδα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρειου | Eric | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 13-06-10 12:19 |
Κατασκευή νέου ενυδρειου & τρόποι φίλτρανσης | imichal | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 07-07-09 09:40 |
κατασκευή βράχου ?? πως ??? | Lsourtzo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 11-02-09 00:19 |
Κατασκευή ενυδρειου 300 litra | bella | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 26-10-08 19:34 |
Κατασκευή ενυδρείου | python | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 04-06-07 20:30 |