|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα θα εισαι αλλα:
Αλλο ξυλο το MDF και αλλο το κοντρα πλακε θαλασσης. Παρε οτι να'ναι απο τα 2.Το MDF ειναι και φθηνοτερο. Τι διαστασεις θα εχει συνολικα η κατασκευη και που θα ειναι το υψος του νερου? 0,40 ποντους? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
130μ*55π*65υ. Το ύψος νερου, ναι καπου εκεί. Αρα και mdf και κοντρα πλακέ μου κάνει; |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα θα εισαι, προχωρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελευταια απαντηση και περιμενω να δω φωτοζ της κατασκευης
![]() Και με το DOW σκετο στον πατο δεν θα εχεις προβλημα. Αν σωνεσαι οικονομικα με ενα ξυλο λιγοτερο οκ! Σιγουρα μονο καλητερα θα ηταν και με ξυλο κατω. Ναι σου κανει και mdf, και κοντρα πλακε και γενικα οποιοδηποτε ανθεκτικο ξυλο (ΙΜΟ). |
|
||||
|
||||
![]()
το liner ποσο θα κοστιση και απο που θα το παρεις ? με ενδιαφερη και εμενα σε τι διαστασης βρισκης το liner?
δες και αυτο καλη ιδεα σε μικροτερη κλιμακα http://lonn.org/ragnar/crocodile-cage/cage.html
|
||||
|
||||
![]()
Καλή ιδεα αλλα
α)ακριβη β)χρονοβόρα γ)σταθερη. Εγώ πολύ πιθανόν να πρεπει να αλλάξω κάποια στιγμή το ενυδρείο. Liner νομίζω πως έχει στο λερου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρειου | Eric | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 13-06-10 12:19 |
Κατασκευή νέου ενυδρειου & τρόποι φίλτρανσης | imichal | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 07-07-09 09:40 |
κατασκευή βράχου ?? πως ??? | Lsourtzo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 11-02-09 00:19 |
Κατασκευή ενυδρειου 300 litra | bella | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 26-10-08 19:34 |
Κατασκευή ενυδρείου | python | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 04-06-07 20:30 |