|
|
|||
|
|||
![]()
Κανονικές κάψουλες από το φαρμακείο. Οι άνθρωποι τις παίρνουμε για προβλήματα στα έντερα. Και για τον ίδιο λόγο τις δίνουμε και στα Tropheus σε αναλογία 1mg ανά 100 lt άν θυμάμαι καλά.
|
|
||||
|
||||
![]()
ααα οκ σε ευχαριστω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το νεο μου Spieces Tank...
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι φίλε μου αλλά πάρε υπόψη σου αυτά που είπε ο Νίκος
![]() Τώρα είναι μικρά...αργότερα.?.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλο θα ητανε να εχεις τουλαχιστον 12-15 απο τα Duboisi για να μην εχεις προβληματα στο μελλον.
Αν δεις τα μικρα να μην κολυμπανε συνεχεια , να ειναι ενεργητικα , να καθονται χαμηλα στο ενυδρειο και να φτυνουν το φαγητο τοτε εχεις bloat. Πρεπει να βαλεις αμεσως φαρμακο στο ενυδρειο γιατι μπορεις να τα χασεις ΟΛΑ μεσα σε 1-2 μερες. Ενα φαρμακο που δουλευει παντα για μενα ειναι το OCTOZIN. Με το που θα δεις τα συπτωματα πρεπει να βαλεις το φαρμακο ΑΜΕΣΩΣ γιατι οσο πιο γρηγορα το κανεις τοσο πιο πολυ πιθανοτητες εχεις να τα σωσεις. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ...ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ BLOAT.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι παιδια το εχω υποψην αλλα εδω που ειμαι δεν εχω επιλογες στα ψαρια και ποσο μαλλον σε ποσσοτητες και παραγγελιες στα πετ σοπ εδω κανουν ετσι λενε τουλαχιστον εχω κανει παρα πολλες φορες αλλα ποτε δεν ερχονται δεν ξερω γιατι παντως τα ψαρακια τρεχουν σαν τρελα και ειναι υγιεστατα μονο σπιρουλινα τους δινω και εχουν υπεροχο χαρακτηρα ειδη ξεχωριζω τα αρσενικα απο τα θυλικα απο την συμπεριφορα τους βασικα θελω να κρατησω ενα χαρεμακι με 3 θυλικα και 1 αρσενικο
|
||||
|
||||
![]()
Ξαναδιάβασε αυτά που λέει ο Νίκος πιο πάνω (δεν μπαίνουν σε χαρέμι αυτά τα ψαράκια αλλά σε ομάδα τουλ.10 ατόμων και μεταξυ αυτών 1-2 αρσ.)
Διάβασε κι εδώ http://www.cichlid-forum.com/articles/t_duboisi.php |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε έχω διαβάσει γα κάποιες εξεραίσεις ανθρώπων που κράτησαν χαρέμι ακόμα και ζευγάρι βέβαια κυρίως από τις ΗΠΑ όποτε δεν ξέρω τι αποτελέσματα είχαν αλλά κατα κύριο λόγο λέγεται πως μία αποικία πρέπει να ξεκινα τουλάχιστον από 12-15 ψαράκια μιας και είναι πιθανό να χάσεις κανένα στην αρχή και ακόμα δεν μπορεις να εισάγεις αντικαταστάτες μετά!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο λίμνης | yiannossavva | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 5 | 17-05-09 21:01 |
Πως καθαρίζουμε το φίλτρο της λίμνης ;;; | joskem | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 5 | 28-12-08 00:39 |
Εκβάθυνση ρηχής λίμνης | Βασιλείου | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 21-06-08 16:46 |
κατασκευή λίμνης | chris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 51 | 19-10-05 21:50 |
Βάθος λίμνης | jimbardis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 29-09-05 12:51 |