|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Χαίρομαι που βλέπω οτι το όνομά μου εμφανίζεται ως δια μαγείας στις λίστες χωρις να έχω γράψει σε αυτό το Thread εδω και 2 μήνες ....
![]() ![]() ![]() Κώστα, νεε μου, ευγε!!!! ¶ξιος παρουσιολόγος ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δε σε ξεχνάμε βρε Χάρη κι ας μη καταδέχεσαι να γράφεις σ' αυτό το θέμα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα σορρυ, δεν ξαναείδα το θέμα και ετσι δεν είδα οτι ήσουν ξύπνιος στις 4 το πρωι θα σε έπαιρνα τηλέφωνο !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτη η ιδιαιτερη μεταχειριση που εχει ο Χαρης να μην γραφει και να μπαινει το ονομα του στις συγκεντρωσεις κατανταει αηδια
ολοι εχουμε τα ιδια δικαιωματα κωστα σαν Ο απουσιολογος θελω να με βαζεις παρων χωρις να γραφω να το καταλαβαινεις πιο μπροστα πρεπει να μυρισεις τα δαχτυλα σου κανε κατι τελος παντων απο ενα παραπονουμενο μελος με προβλημα σοβαρο τεμπελιας στα δαχτυλα ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
(και των 5 ευρώ την συμμετοχή και τα τζαμπα κλαδέμματα μην παραλέιψω να πω επίσης)[/QUOTE]
εβαλε ταριφα παρουσιας ο κινεζος? ![]() αν ειναι ετσι να δωσουμε κατι παραπανω ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() tsoum bokostas Posidwnas -ο λακωνικός zipo QS-Plan Prokroustis jiraiya Βασίλης (tender foot) giannisaek ΤΑΣΟΣ + Χριστίνα kingrim olga ????? τελευταία ξαναλέω. ![]() panos1972 nikosm1 Alex_Salonica Kalaxan mikeepidio Red Rubin christsos george Κλεόβουλος (Ροκ Α Μπίλυ ο Ζουμερός) Thrillos drbig jiraiya paco |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |