|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ανεβαίνουμε επίπεδα με τρελό ρυθμό!!! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Lucy thx παρα πολυ.
Το ενυδρειο ειναι ακομα στην 4τη μερα του θελω να νομιζω οτι εχει να δειξει πολλα ακομα |
|
||||
|
||||
![]()
4η μέρα κι είναι όνειρο .... τι θα γίνει όταν "ωριμάσει;" ουτοπία;
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
πραγματικα πανεμορφο ολα τα λεφτα το στησιμο και η ρισια!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Φαίνεται ότι έχει πάρα πολλές προπτικές!!
Μπράβο συγχαρητήρια!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το εχεις παρει ζεστα το θεμα και μου αρεσει!
![]() Καθε aquascape ειναι πολλαπλα αλματα επιπεδου!!! ![]() Βεβαια στο συγκεκριμενο στην ουσια βλεπουμε το hardscape αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχεις σχεδιασει τα παντα!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ομορφο hardscape.μια ερωτηση μονο.το διοξειδιο που το τραβαει το εξωτερικο φιλτρο δεν ειναι λιγο σπαστικο στο θορυβο;;γιατι θελω να το κανω και εγω στο δικο μου.συγχαρητηρια και παλι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
α) εδωσα μονο 20ε για ολες τις πετρες β) Η φυτομαζα ειναι πιο μικρη αρα λιγοτερο Co2 λιγοτερα λιπασματα γ) Η επιλογη των φυτων ειναι τετοια ωστε να μην εχουν μεγαλο τελικο μεγεθος οποτε δεν κοβεις συχνα. Τα αρνητικα ειναι Θελει προσοχη αφου μπορεις να πιασεις ευκολα αλγες αρα: α) προσοχη με το φως β) μετρησεις για τα λιπασματα γ) συχνες αλλαγες νερου δ) ετοιμοτητα αν παει να εμφανιστει αλγη να παρεις μετρα Παράθεση:
Χωρις να θελω να το παιξω δασκαλο ή κατι τετοιο παρατηρησα απο μενα οτι οι παρουσιασεις που δειχνουν απο το hardscape μεχρι και μετα με συχνα update ηταν μεγαλα μαθηματα για μενα αφου μπορουσα να δω το πριν και το μετα για αυτο θελω να γινει και με αυτο το ενυδρειο να μπορει καποιος να το δει απο την αρχη μεχρι το τελος και μια που το ειπαμε ξεχασα να βαλω μια δυο φωτο οσο κανω το hardscape χωρις νερο μακαρι να τις βρω Ευχαριστω οχι δεν κανει καθολου θορυβο και δεν ξενεριζει η φτερωτη αφου το co2 το σπαει πρωτα ενας κεραμικος διαχυτηρας |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις ξεφυγει γιαννο!!!φανταστικο!!!!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ευχαριστω giannisqq παρα λιγο να το ξεχασω ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ: Raven Jiraiya Bokosta Aquaman που αυτες τις μερες τους επριξα με πμ και φωτο να βρουμε πως θα γινει πιο ομορφο. ο Jiraiya κουβαλουσε και τις πετρες και φυσικο ηταν να αλλαξει γνωμη και πουλαει το ενυδρειο του για να κανει φυτεμενο. ΕΓΩ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑ ΜΠΑΜΠΗ ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τέλειο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο μπραβο
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οτι πιο απαισιο εχω δει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
thx!!!!!!!!!!
Παράθεση:
Thx για τα φυτα (για αλλη μια φορα) +φωνω σε ολα οσα λες και για αυτο κανω τις αλλαγες ![]() ![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό , το μόνο που με "χαλάει" ειναι οι πέτρες αν και πανέμορφες.... χεχε πέρνουν πολυ χώρο που προοριζόταν για φυτεμα...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω πωωωωω!!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Safia Valley Creeks - South-East Papua New Guinea | Dimis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 223 | 23-02-15 18:28 |