|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πατάω! πατάω! αλλά όταν έρχεται η ΔΕΗ πατάει λίγο και εκείνη αλλά μετά το ξεχνάει! να φανταστείς για να πάρω άδεια να βάλω ένα vision 450 στο σαλόνι 200 ευρώ μου στοίχισαν η γόβες και ακόμα δεν το έβαλα!
ps. στην ΕΛΛΑΔΑ είμαστε και το λάδωμα είναι στην ζωή μας καθημερινά ακόμα και μέσα στο σπίτι μας! |
|
||||
|
||||
![]()
προσεχε τη λες διαβασα το γραμμα που εστειλε στον αγιο βασιλη μια βαριοπουλα ζητησε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() που χαθηκεσ εσυ ?????? αντε ελα για κανενα καφε ![]() ![]() ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 17-12-10 στις 01:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χαχαχαχαχαχαχαχχαχα!!!! Εγω εχω τελικα "ευκολοπιστη γυναικα" , για να μπει το 450αρι στο σαλονι κρατησα τον αριθμο των ενυδρειων σταθερο 3 ειχα 3 εχω (εδιωξα ενα 100αρι) , και τωρα με το θηριο απλα τις ειπα οτι δεν θα δωσω παραπανω και ψηθηκε ελα μου που δεν εβαλε κανεις παραπανω !!!χεχεχε Καποτε ειχαμε πει για κατι παρομοιο παπουτσια- ενυδρειο ... ακομα περιμενει τα παπουτσια ! Τα εδωσα ολα στο ενυδρειο !
|
||||
|
||||
![]()
Χαρη μπραβο και καλοριζικο αλλα στις φωτο ειδα οτι η βαση ειναι απο αλουμινια η μου φανηκε. Παντως εγω προσωπικα εκανα μια παρομοια βαση με αρθρωσεις πλαστικες και μου εσπασε και δεν ειχα βαλει και βαρος τρελλο, κατι πλαστικες θηκες με αντ/κα. Για δες το αυτο καλα γιατι τα αλουμινια δεν ειναι για ζορια.
|
||||
|
||||
![]()
η βαση του χαρη ειναι κυλοδοκος με τελαρο πανω και 8 ποδια..
ειναι το τελευταιο που θα πεσει σε σεισμο 20 ριχτερ..χαχαχα οσο για το ασπρο το κουρμπαριστο που μοιαζει με αλουμινιο, ειναι σοβατεπι.......αλλα κολπαααααααααα......
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
και τώρα τι; | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 24-07-09 12:58 |
Τώρα Τι? | paraskevi_gr | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 17-05-08 01:01 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Και τώρα ψάρια... | ThDam | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-11-05 09:19 |
και τώρα ΣΤΡΩΣΙΜΟ!!! | pepe | Χρυσόψαρα | 2 | 12-11-05 08:27 |