|
|
|||
|
|||
![]()
Κανένα νερό (Α/Ο ή βρύσης) δεν πρέπει να μένει στάσιμο για παραπάνω από 2-3 μέρες, είναι πολύ πιθανό ν' αναπτυχθούν
παθογόνοι μικροοργανισμοί, που σίγουρα δεν θα τους θέλαμε μέσα στα ενυδρεία μας. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν βάζω,λοιπόν,το αντιχλώριο λίγο πριν την αλλαγή,δε χρειάζεται να έχω τον κυκλοφορητή μέσα,καθώς το νερό προστατεύεται από το χλώριο?
|
|||
|
|||
![]()
Μπα, εγώ δεν θα το ρισκάριζα, το χλώριο μπαίνει για γενική απολύμανση, αλλά δεν είναι πανάκεια και μη ξεχνάς ότι δεν μιλάμε
γι' ανθρώπινες αντοχές και αντισώματα, αλλά για ψαράκια που ζούνε μέσα σ' αυτό το νερό και είναι πολύ πιο ευαίσθητα. |
|
|||
|
|||
![]()
Με μηδέν βαθμούς έξω μένει όσο θέλεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Το χλώριο μετα απο κάποια ώρα επαφής με τον αέρα εξατμίζεται απο το νερό. Οποτε πρακτικά δεν χρειάζεσαι το αντιχλώριο, ειδικά αν έχεις κυκλοφορητή ή αεραντλία. Ο λόγος που μπαίνει το αντιχλώριο είναι οτι δεσμευει και τα υπόλοιπα επικύνδυνα στοιχεία που μπορεί να υπάρχουν στο νερό, και προσφέρει αλλα θετικά για τα ψάρια.
Οπως καταλαβαίνεις λοιπον Δημήτρη, διαφορά δεν έχει το αν βάζεις κατευθείαν αντιχλώριο ή πιο μετα. Ισως με το κατευθείαν εξαντλουνται οι θετικές του ιδιοτητες. Οπως είπε και ο Bokostas εγω αμα χρησιμοποιούσα, θα χρησιμοποιούσα και τα δύο. Κακό δεν κάνουν! |
|
||||
|
||||
![]()
άς μην ξεχνάμε πως με την Α/Ο είσαι σίγουρος πως το νερό που μπένει στο ενυδρείο μας είναι Free από πάρα πολλούς βλαβερούς οργανισμούς καθώς και τόσα άλλα βλαβερά στοιχεία που υπάρχουν στο νερό ...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντίστροφη όσμωση | evi_ch | Λοιπός εξοπλισμός | 7 | 30-05-09 13:33 |
Αντίστροφη όσμωση RO | iliastra | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 24-01-09 21:20 |
Αντίστροφη όσμωση | poliko_selas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 18-07-08 22:38 |
Αντίστροφη όσμωση | geokary | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 29-01-08 09:34 |
Αντίστροφη όσμωση | Λιβέρης Σταύρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 10-12-07 17:57 |