|
|
||||
|
||||
![]()
ρισκαρεις τα ψαρακια σου...μαλλον πρεπει να δρασεις αμεσα...και εβαλες και πολλα...και να υποθεσω ισως και σε ακαταλληλο νερο απο θεμα παραμετρων??
τσεκαρε τα προφιλ των ψαριων σου φιλε....και συνεχως μετρησεις ..κακως βιαστηκες.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 16-12-10 στις 17:49 |
|
|||
|
|||
![]()
Βάλε μια αγγελία που να ζητάς μπόλι επειγόντως. Κακώς έβαλες ψάρια, σε παραπλάνησε κι ο πετσοπάς, βιάσου τώρα να βρεις μπόλι για να τα προλάβεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
με κοροιδεψαν που τους ειπα οτι εχω αλγη πολυ.παντος εχουν κανςι δουλεια.απο δω και περα θα πηγαινω και θα ζηταω κατι συγκεκριμενο δε θα υπαρχει συζητηση.εκανα θεμα σε αγγελια για μπολι Σαλαμινα μενω αλλα δουλευω δραπετσωνα.ελπιζω να ειναι το σωστο θεμα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά έκανες, περίμενε λίγο, όλο και θα βρεθεί κάποιος να σου δώσει.
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια.λοιπον το μπολι οταν το παρω απο καποιον ποσο μπορει να κρατησει εκτος ενυδρειου και σε τι συνθηκες?εκανα μετρησεςσημερα και ειναι ph=7,5 NH3/NH4=0 NO3=10mg/ και εχω αυξημενη NO2=0,5. Nα κανω μια αλλαγη νερου?
|
|
||||
|
||||
![]()
να κανεις για να μειωθουν τα νιτρωδη σου.
για το μπολι http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32934
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια και καλη χρονια.λοιπον εχω να γραψω αρκετο καιρο για ειχα παει διακοπες.(ειχα αυτοματι ταιστρα)εβαλα μπολι χαρη στο φιλο paulo.εκτος αυτου μου εδωσε 2 υπεροχα αγγελοψαρα.ολα πανε καλα και απο μετρησεις μεχρι και το ph εχω ριξει με το co2.τωρα τι αλλο 8α μπορουσα να βαλω?εχω δει να βαζουν νεον αν και πιστευω δε θα τα αφησουν τα αλλα.δε θελω να βαλω corydoras αν θυμαμαι πως τα λενε ετσι γιατι δε μου αρεσουν
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση 180λ | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 10-03-10 18:36 |
να μαι και εγω με 180λ | focus | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 28-11-09 00:27 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |