|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
2 χρονια τρεχει το ενυδρειο και το εχεις στην πενα απο πλευρας καθαριοτητας?? μπραβο! δειχνει να λαμπει.
στη θεση σου και εφοσον δεν εχεις ψαρια που να θελουν σπηλιες...θα εβγαζα τουλαχιστον τις 2 απο τι2 3 καρυδες και θα το γεμιζα με περισσοτερες ανουμπιες το ενυδρειο. ισως και μερικες φτερες που δε θελουν παραπανω φως απο τις ανουπιες.... οσο για το νερο....οπως ειπες αν μπορουσαν να χαμηλωσουν λιγο οιτιμες θα ηταν καλυτερα..
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο τρεχει 2 χρονια...βεβαια οχι με αυτα τα ψαρια...Τα τιγρακια τα εχω περιπου 3 μηνες.Στην παρουσα φαση δεν θα κανω καμια παρεμβαση στις τιμες του νερου και ελπιζω να μην εχω προβλημα...
Σημερα εβαλα και μαυρο φοντο και δειχνει οντως πολυ καλυτερο... Οριστε και μια φωτογραφια: |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Αμα μπορείς βάλε και κανένα ψηλό φυτό πίσω. |
|
|||
|
|||
![]()
Μεγάλη διαφορά με το μαύρο φόντο, αλλά θέλει και ψηλά φυτά που λέει κι ο tsoum. Στις καρύδες μπαίνει κανένα ψάρι??
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρακια μπαινουν που και που στις καρυδες αλλα απο περιεργεια πιο πολυ και οχι για να ξεκουραστουν.Βασικα τις εχω στο ενυδρειο για να το γεμιζουν λιγο και να φαινεται πιο ωραιο αφου δεν εχει πολλα φυτα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο ενυδρείο, ειδικά με το μαύρο φόντο!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ φιλε μου...Το ενυδρειο πλεον εχει αλλαξει και ειναι ακομη πιο ωραιο...
Εχουν μπει περισσοτερα φυτα, τα τιγρακια εχουν φυγει και εχει μονο endlers μεσα.Στο μελλον θα μπουν και γαριδες, πιθανον red cherry...το ψαχνω ακομα. ![]() Υ.Γ. Θα κανω αναλυτικη παρουσιαση καποια στιγμη με τα νεα δεδομενα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Tanganyika (καρφουρισιο 96lt) | bisonas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 23-07-08 13:20 |