|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να καταλαβεις τι χωρο επρεπε να ειχα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σταματα εσυ!
![]() Εχω τεχνικο θεμα (ελειψη καλωδιου καμερας), αυριο οι φωτοζ για να μαθεις! ![]() Παράθεση:
Δεν θα το επεξεργαστεις το φελιζολ δηλαδη? Απλα θα χτισεις με την πολυουρεθανη επανω του? Χερακι και χειρουργηκα γαντακια θελει η αμμοβολη για να παει παντου! ![]() Πως θα φουσκωσει το humus να βγαλει 9 λιτρα (οπως λεει) αν δεν βραχει? ![]() Ασε τι τραβαω......στεγνωνω humus στο φουρνο μικροκυματων και το μετα το κολλαω!! ![]() ![]() ![]() Ποτε λετε να 'σηκωσω' την πλατη να δουμε τι κολλησε και κρατησε? Αυριο? Με bison κολλησα και μεσα στο σπιτι... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Εγω εχω τριψει με τα χερια μου το χουμους και τα 2 τουβλα μου γεμισαν 1 σακουλα σουπερ μαρκετ. Η τωρινη κατασταση ειναι σκονη-χωμα-ινες γιατι να το βρεξω και να μπω σε διαδικασια φουρνου μικροκυματων ![]() ![]() Για να δεις επισης αν κολλησε τι κολλησε νομιζω οτι αν δεν βραχει αφου φτιαξτει δεν εισαι σιγουρος αν δεν μεινουν μπαλωματα. Ειδικα αν εχεις καταρακτη εκει που σκαει το νερο (αν σκαει πανω στο χουμους) εχω δει σε βιντεακια οτι το σημειο εκει καθαριζει!! Να σε ρωτησω το κολλημα το εκανες επιφανειακα στη σιλικονη η το πιεζες κιολας να εισχωρησει και μεσα της? Για την καθαριοτητα του σπιτιου ασε τον μικρο να καθαρισει ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα φοβερη κατασκευη μπραβο αντε και με το καλο να τελειωσει
|
||||
|
||||
![]()
Ο φούρνος μικροκυμάτων δεν νομίζω να κάνει τόσο καλή δουλεία γιατί δεν φευγει απο κάπου η υγρασία. Δοκίμασε με πιστολάκι μαλλίων αν έχεις κάποιο δυνατο. Εγω για να στεγνώσω κάτι πέτρες που ήθελα, πηρα ενα πλαστικό κουτί, το σκέπασα με ενα πανι και απο την μια ακρη έβαλα το πιστολάκι να δουλευει. Δεν είναι και πολύ γρήγορο αλλα κάνει καλή δουλειά. Επίσης θα πρέπει να το έχεις κατα νου, μην ανέβει πολυ η θερμοκρασία και:
α) παρει φωτια το πανι β) λιώσει κανενα πλαστικό γ) πάθει τιποτα το πιστολάκι και σε κυνηγάει με την παντόφλα η κάτοχός του! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια πηρα ενα τουβλακι το αφησα μουλιασε, το ετριψα ,χρησημοποιησα οσο ηθελα για τα σκουλικια μου και το υπολοιπο το εβαλα σε ενα τελαρο με ενα πανακι μεσα για να μην φυγει το χουμο, και το εβαλα κατω απο το καλοριφερ εφυγε τελειως η υγρασια και το αποθυκευσα σε μια σακουλα μεχρι να ερθει η στιγμη που θα το χρησημοποιησω στο paludarium!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
@Churu: http://cgi.ebay.co.uk/Aquarium-Peat-...ht_1716wt_1139
Λοιπον φωτοζ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ....μετα απο ολο αυτο το χαλι, σηκωσα σημερα τις πλατες και δεν εχει μηνει ουτε το μισο χωμα επανω! ![]() Δεν ξερω αν πρεπει να γελασω η να εκνευριστω! ![]() Πρεπει να προσπαθησω παλι αλλα να σας πω πως δεν χρειαζετε να σκοτωνεστε με την πλατη και δεν ειναι εκει ολη η ιδιαιτεροτητα αυτης της κατασκευης. Σκοπος ειναι ολη η πλατη να καληφθει με φυτα οποτε το φοντο δεν θα φενεται. Εδω ειναι καποια απο τα φυτα που εχω: ![]() Εδω ειναι οι σωληνωσεις του φιλτρου Αμβουργου και του καταραχτη με ρυθμιστη ροης: ![]() ![]() ![]() Αυτα μεχρι τωρα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευη paludarium.... | eimaste aR21rwstoi | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 06-12-10 14:30 |
Κατασκευη 700 λιτρα γυαλα+300 σαμπ | reef | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 23-09-10 20:07 |
Κατασκευη βασης 440 λιτρα ενυδρειου. | ραφαηλ10 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 29-05-10 19:15 |
κατασκευη ενυδρειου DΙY 350 λιτρα | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 25-10-09 13:39 |
κατασκευη ενυδρειου 300 λιτρα..... | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 20-07-09 12:18 |