|
|
|||
|
|||
![]()
Λέω ότι είναι ανάποδα από του Καρφουρίσιου, για τη χελώνα και λίγο είναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τοσο χώρο έχω όμως. Αμα αλλαξω την διαρύθμιση του δωματίου μου λίγο ίσως κερδίσω μερικούς πόντους. Θα δουμε.
|
|
|||
|
|||
![]()
φτιαξε ενα σιντριβανι στην αυλη για την χελωνα πιο ωραιο θα ειναι!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η χελώνα χρειάζεται λίγο νερό όταν είναι πολύ μικρή και δεν έχει μάθει να κολυμπάει άνετα. Όσο μεγαλώνει χρειάζεται και βάθος. Το ότι τρελαινόταν όταν της έβαζες περισσότερο νερό ήταν από την απότομη αλλαγή και επειδή δεν την άφηνες να το συνηθίσει και να απολαύσει τις βουτιές της. Εγώ θα έδινα παραπάνω ύψος και ας μείνει αχρησιμοποίητο. Θα είναι το τελικό ενυδρείο; Αν ναι είναι μικρό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικό τελικό όχι, αλλα για μερικά χρονια ακόμα ναι.
Ποσο ύψος παραπάνω εννοείς; 40 πόντους; Ποσο θεωρείς οτι θα έπρεπε να είναι ενα ενυδρείο για τις χελώνες αυτες; Βεβαια στο τελικό τους μέγεθος (30+ εκατοστα) θελουν λίμνη, αλλα αυτό είναι άλλη κουβέντα. Μια θερμή παράκληση για να μην χωρίζεται το θέμα στα δυο. Ας μου πείτε εδω τα του ενυδρείου και τις κόντρες κτλπ. Τα υπόλοιπα που έχουν να κάνουν με την διαβίωσή της, στο άλλο θέμα που έχω ανοίξει! Ευχαριστώ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ στη θέση σου θα έκανα από τώρα το τελικό ενυδρείο γιατί και η χελώνα σου έχει ήδη μεγαλώσει και προσωπικά δεν μου αρέσει κάθε τόσο να πληρώνω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με τι διαστάσεις δηλαδή;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κολλημα ΖΒ | smernaros | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 10-07-08 19:03 |
Αλφάδιασμα Ενυδρείου | Minas78 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 07-04-08 14:53 |
Eρωτηση για κολλημα τζαμιων υπο γωνια! | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 05-09-07 20:47 |
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΛΛΗΜΑ | vagga | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 18-03-04 00:30 |