|
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα μην αφήσεις την δουλειά σου για να ασχοληθείς με την φωτογράφηση.
![]() Η φωτοπερίοδος πρέπει να είναι 8-10 ώρες το πολύ, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία το πότε, όποτε είσαι σπίτι. Κερατόφυλλο βάλε, πρόσεξε μόνο να μην καλύψει όλη την επιφάνεια, για να έχει χώρο ο Κίτσος ν' αναπνέει και να κάνει φωλιά. Οι αμάνο είναι αυτές οι ψιλοδιάφανες, δεν υπάρχουν κόκκινες. Κάπου κάπου φέρνουν τα πετσοπ. |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά, κανείς στον μάταιο ετούτο κόσμο δεν εκτιμάει τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες..... κρίμας... δεν έχω και κανένα μεγάλο ενυδρείο, να δέσω και μια από τις κοτρώνες που μου περίσεψαν και να πέσω να πνιγώ... άραγες, γοργόνες κυκλοφορούν στο εμπόριο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο (από ότι διακρίνω δηλαδή
![]() Οι φωτογραφίες είναι λίγο....... εμ λίγο..... φωτος-χάλια ![]() (LoL Κίτσο λέμε την καθηγήτρια της οικιακής ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως έγινε πανέμορφο, οι ρίζες ήταν πολύ καλή αγορά Κώστα.
Βάλε και φυτά επιφανείας, θα τα εκτιμήσει ο Κίτσος, μπορώ να σου φέρω την Κυριακή. |
|
|||
|
|||
![]()
Νά'σαι καλά Κώστα, σε ευχαριστώ και πάλι.
Τελικά αυτές οι πρασινομπλέ περιοχές είναι από κυανοβακτήριο που προήλθε από την τριχοειδή μου άλγη? (τελικά σήμερα μετά από 4 μέρες δημιουργήθηκε ελάχιστη, την οποία και απομάκρυνα με το χέρι). Πως μπορώ να το καταπολεμήσω? Επειδή σε κάποιο άλλο ποστ είχα διαβάσει ότι πιθανώς μπορεί να έχει φυλακιστεί υδρόθειο μέσα στην άμμο (ή ανάμεσα στην άμμο και στο χαλίκι) και το διαπιστώνεις με την βοήθεια ενός καλαμακίου... ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν έχω... |
|
|||
|
|||
![]()
Αν είναι κυανοβακτήριο (δεν μπορώ να είμαι σίγουρος από τις εξαιρετικής ευκρίνειας, καλλιτεχνικές σου φωτογραφίες)
![]() Καλύπτεις όλο το ενυδρείο με μαύρη σακκούλα σκουπιδιών, κουβέρτα, οτιδήποτε αρκεί να μην περνάει καθόλου φως και δεν το πειράζεις καθόλου (δεν ανοίγεις ούτε να δεις, ούτε να ταΐσεις, τίποτα) για 3 με 4 μέρες. Ο Κίτσος δεν θα έχει πρόβλημα να μείνει νηστικός μερικές μέρες. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος ο Κίτσος!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
μόλις έχω λάβει και το σχετικό μέιλ το οποίο και σας κοινοποιώ.... "Dear Sir. The National Geographic Society has decided to designate you as an Honorary Aquaria Photographer in any contest to be launched by either National Geographic Society or any of its subsidiary bodies" |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Επειδή και οι δικές μου φωτό μοιάζουν πολύ με τις δικές σου, λες να τις στείλω κι εγώ στο National Geographic ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Αλήθεια τώρα με τί τραβάτε αυτές τις φωτογραφίες της απόλυτης καταστροφής;
![]()
|
|