|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα...
![]() αλλα ασπρες πετρες...βαλτε κανενα σκουρο ρε παιδιααα... ![]() ...και ειμαι κατα να κολαμε της πετρες, οπως λεει και κλεοβουλος, αμα της εβαζες πιο αναρχα ισως να ειχες πιο ωραιο αποτελεσμα. ![]() ΥΓ. Μην ξεχναμε οτι τα malawi θελουν χωρο να κολυμπούν και να καθαρίζονται στο χωμα (το λεω γιατι εβαλες και στης 2 πλευρες πετρες)...!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου εδώ έχουμε σίγουρα 1 με 2 κουνήματα απο τον
φίλο μας τον εγκέλαδο ![]() Γι΄ αυτό επέλεξα να τις κολλήσω!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() οταν τελειώνω το στήσιμο κάθομαι και κουνάω το ενυδρειο περιπου 10 ριχτερ. ![]() ΥΓ. ερχετε και η δικια μου παρουσίαση στο 300. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή Αρχή!!!
![]() Για πρωτο ενυδρείο με mbuna πολύ καλά έκανες και τις κόλλησες... το χρώμα μην σε απασχολεί... οι πέτρες είναι πανέμορφες... με βλέπω να πειγένουμε παρεά όταν ανοίξει ο καιρός στο Λούρο ποταμό ![]() ![]() Όπως γράψαν τα παιδιά θέλεις λίγες ακόμα πέτρες δεξιά... ίσως και κάποιες ενδιάμεσα. Από φυτά εγώ θα έβαζα 3 με 4 ανουμπιες μαζί με τις βαλενσινέριες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καιρός για ένα update
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τα ψάρια έχουν ξεθαρέψει και πέφτει αρκετό κυνηγητό. Δυστηχώς δεν μπορώ να ξεχωρίσω αρσενικά και θυληκά.
|
||||
|
||||
![]()
καλώς τα δέχτηκες!
(τα μάτια τους είναι κόκκινα?) |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλα εκανες και τις κολησες,ωραιο στησιμο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι , μαύρα είναι τα μάτια.
|
|