|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα!! πολυ πιο ομορφο με τις παραπανω πετρες και μπραβο σου!!!
θα κανω μια παρατηρηση για καλο σου. βλεπω οτι ισως χρειαζεσαι κι αλλες πετρες... αν μπορεις να φτιαξεις την μια πλευρα να φτανει λιγο κατω απο την σταθμη του νερου. το λεω γιατι στις φωτο βλεπω 1-2 labido να καθονται φοβισμενα στο μπαστουνι του φιλτρου. λογο ιεραρχιας δεν μπορουν να κρυβονται στα βραχια κι αν το κανουν ειναι για πολυ λιγο... η θεση τους εκει δειχνει οτι ειναι κυνηγημενα.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θαναση η πετρες ειναι πολλες ,δεν φενωντε στις φωτογραφιες,χλωμο να φτασουν λιγο κατω απο τη σταθμη,οσον αφορα τα ψαρακια ειναι 2 μερες τωρα που τρωνε την τρωφη τους μπουκομενα [τα 2 που φενοντε] διλαδη οταν τρονε το στομα τους γινετε οπος οταν ειναι εγγιος.Η μετρισις ειναι καλες και γινοντε 2φορες τη βδομαδα ,αλαγες νερου καθε 15μερ 80λιτ, και ακομη αυτα τα 2ψαρ ειναι αδινατες η κιλιες τους.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω στο ειπα για καλο παντος, μην το περνεις σαν παρατηρηση...
αν δεις την φωτο στο προφιλ μου θα καταλαβεις οτι ξερω τι σημενει πολλες πετρες... ![]() ![]() ![]() αστα κολλημενος με τα νταμαρια ειμαι κι εγω... χαχαχαχα
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχει πλατη οπως το δικοσου και ειναι επικινδηνο να κατρακιλισουν και να σπασουν το τζαμι και να χιθουνε τα νερα εκι που βλεπις ,το μονο που μπορο ειναι να κλισο κιαλο το κεντρο,διλαδη να μεγαλοσο το κατο μερος με της πετρες για να παο πιο ψιλα με πιο μεγαλι ασφαλια,ομως χανο σιμαντηκα σε λιτρα.Τελικα να βαλο μικρες πετρες και να βγαλο της μεγαλες θα χασο λιγοτερα λιτρα η οχι. Προς ολους
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα ειχε δηκιο ο θανασις,τα σοκολοφι κινιγανε τα λαμπιτο μεχρι θανατου μολις το διαπιστοσα.ευγαλα απο μεσα ενα νεκρο σχεδων,μολις.Πρεπι να παρο καπια μετρα νομιζο,παρακαλο βοιθια.
------------------------- χελπ ![]() ![]() ------------------------- χελπ ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη κ.ω.σ.τ.α.ς. : 20-12-10 στις 15:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εχω και αλλο προβλημα, ενα ψαρακι οταν τρωι φτυνη την τροφη του και εχει αδυνατιση και εχω δει οτι βγαζει φυσαλιδες
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Ενυδρείου 360 lt (Λίμνη Malawi) | mgiokas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 44 | 02-03-15 19:19 |
Παρουσίαση ενυδρείου Malawi | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 47 | 23-04-10 20:35 |
Παρουσίαση Malawi | KOKOBAS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 05-06-08 23:52 |
Παρουσίαση ενυδρείου malawi | Andreas301 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 49 | 07-01-08 10:24 |