|
|
|||
|
|||
![]()
Το στησιμο σου και τα λιτρα ειναι μια χαρα για ενα ζευγαρι firemouth. Εινα ιδανικη επιλογη γιατι προτιμουν ελαφρως σκληρο νερο με pH περιπου στο 7,5. Corydoras δεν μπορεις να βαλεις μαζι του. Μπορεις ομως να βαλεις 2-3 ξιφοφορους και μεχρι εκει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ Γιώργο.
Πόσο εύκολα μπορώ να βρώ ένα ζευγάρι firemouth από συνχομπίστα? Η αλήθεια είναι ότι είδα αρκετές σε ένα μεγάλο πετσοπάδικο στην Αν. Θεσσαλονίκη, αλλά έχω ορκιστεί ότι από το συγκεκριμένο δεν πάρω ποτέ κανένα ψαράκι μιας και όποτε πάω εκεί σε αρκετά από τα ενυδρεία του βρίσκω πάρα πολλά αποδημήσαντα ψάρια... |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχεις παρα να βαλεις μια αγγελια για να μαθεις...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου ποτε μη λες ποτε για κανενα μαγαζι, γιατι μπορει να φερει κατι (καποιο ψαρι η φιλτο) και να τρελαθεις...για ποιο λες για το Q....O η για το Α......ς εχω παρει ψαρια και φιλτρα και απο τα δυο
------------------------- Ωχχχχχχχχχχ τωρα το ειδα οτι ειναι πολυ παλιο το μυνημα...τελος τον παντων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos70 : 29-08-11 στις 10:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα φώτα σας για DIY CO2 | arkoujohn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-04-08 20:54 |
Τα φώτα σας για τα φώτα μου παρακαλώ!!! | Tassos1 | Φωτισμός | 3 | 13-03-08 15:00 |
Τα φώτα σας σε DIY CO2. | tsiko | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 29-01-08 13:46 |
Τα φώτα σας για φώτα!!! | tsikis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-02-07 15:01 |
Τα φώτα σας... | guppies_2 | Ζωοτόκα | 6 | 30-01-07 03:26 |