|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παρών και εγώ!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
..και γω θα ερθω..ασχετα αν ο μποκωστας αρνειται πεισματικα να μου βαλει παρουσια τις τελευταιες εβδομαδες.Το αποτελεσμα μετραει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σταύρος (Στρατηγος) Τσιόνογλου
nikos (γκρινιάρης) m1 red (moorwood) rubin bokos(sun sun)tas zipo(disk ready) georgis4 (μπουζουκια for ever) posidwnas(μπαόκάρας) giannisaek (disk ready 2) Prokroustis(cattapas) mikeepidio QS-Plan christsos(χαραμάδας) po-pay (rooky diskman) olive-oil (rooky diskwoman) xb307 (full disk in small aquarium) stefnikolakis (disk ready 3) niato 1-michael (new diskman 1) niato 2-mike (new diskman 2) paco (ο σκουληκιάρης) diaton101 panos1972 (o κυκλοθυμικός) Αλέξης6 ( "" ) platy (+ συμμαθήτριες) george (+ φυτά για μένα) ![]() Alex (γαρίδας) Salonica Thrillos (Μιραλάς) olga (schumacher) azores (αθερίνας) 28 συμμετοχές (δηλαδή θα είμαστε πάνω από 30) την επόμενη Κυριακή της επίσημης συνάντησης, not bad. Γιάννη αν θέλεις να μειώσεις λίγο τα γκαπάκια σου, θέλει μερικά η κουμπάρα μου. Θα ζητούσα από τον Χρήστο, αλλά φοβάμαι μη μου δώσει δίσκους. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ολγα (συγκρουόμενη)
Νομίζω είναι καλύτερο! |
|
||||
|
||||
![]()
Αμα σας περιλαβω αυριο....μια χαρα το εγραψε ο Κωστας
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα θα σου φέρω αλλά να ξέρεις είναι μικρά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα ήταν πολύ ωραία!!
Κρίμα που δεν μπορούσα να μείνω παραπάνω... Ευχαριστώ όλους όσους μου έδωσαν φυτά ειδικά τους Γιάννη Ευθύμη και Κώστα... Γέμισα και τα δυο ενυδρεία μου!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη που απλά ήρθα κι έφυγα, επιφυλάσσομαι για τις επόμενες φορές...
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Κώστα (Bokosta) για το μπόλι... μάλλον θα τον ξαναχρειαστώ όταν με το καλό, μετά τις γιορτές, στήσω και το ενυδρείο στο γραφείο μου !!! Να είστε καλά παιδιά (loool... το ότι είστε καλά παιδιά είναι δεδομένο). Φιλικά, Κώστας |
|
||||
|
||||
![]()
κριμα δεν μπορεσα να ερθω και ηθελα πολυ να ερθω
|
||||
|
||||
![]()
Για πάμε!! Εγώ παρών την Κυριακή!
|
|
|||
|
|||
![]()
tsoum
bokostas Posidwnas -ο λακωνικός zipo |
|
|||
|
|||
![]()
Posidwnas
|
|
||||
|
||||
![]()
zipo
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία !!!
Θα κανονίσω τα οικογενειακά μου ώστε να μην προκύψει (κατά το μέτρο του δυνατού) κανένα απρόοπτο, οπότε αυτή τη φορά να δοκιμάσω και τη σοκολάτα του λεζ αμίς.... Να φέρω και τα κοτρόνια να τα πάρει όποιος θέλει μιας και η μόνη χρήση τους πλέον είναι να κλείνουμε ραντεβού για ορθοπεδικούς για τα δακτυλάκια των ποδιών μας στο σπίτι? |
|
||||
|
||||
![]()
Μα γιατί δεν βάζετε και logging για να υπάρχει και αρίθμηση;
![]()
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και γω μέσα, και jiraiya, μάλλον θα φέρω και το Βασίλη.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ για λίγο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αμαν βρε Γιαννη! Ελα κάτσε και για αρκετά καμιά φορά!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το κρατος μας ειπε να ειμαστε ανοιχτα 10 με 6 αυτη την κυριακη γιατι ετσι θα κανουμε λεφτα
![]() Δεν θα κατσω ανοιχτος μεχρι τις 6 αλλα και στις 2 να κλεισω παλι δεν θα προλαβω αυτη την κυριακη.....γμτ και θα εχετε και καποιες *εκπληξουλες* αλλα ρουφιανος δεν ειμαι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μεσα και εγω παιδια με το εταιρων
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
tsoum
bokostas Posidwnas -ο λακωνικός zipo QS-Plan Prokroustis jiraiya Βασίλης (??? ipertatos???) giannisaek ΤΑΣΟΣ + Χριστίνα kingrim georgis4 Αφού ξεπεράσαμε την 10άδα από Τετάρτη βράδυ, δεν το φοβάμαι, προβλέπω τουλάχιστον 25 άτομα. Εσύ να κλείσεις 1:30 και 2 να είσαι εκεί, αφού ξέρεις, δεν φεύγουμε πριν τις 3. |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει πιθανοτητα να ερθω αν και δουλευω νυχτα....
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχουμε....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
christo η απογραφη ηταν ο χειροτερος εφιαλτης μου.
ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ αμα δεν ερθει και ο Χαρης θα πιουν οσοι ειναι εκει καφε χωρις φασαρια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ |
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα βρε Χρήστο, μουγγαμάρα θα πέσει, ποιός θα μας διασκεδάζει??
Κι έλεγα να φέρω έναν κουβά φυτά, αλλά άμα λείπεις εσύ θα μείνουν στο τραπέζι. ![]() Μάλλον θα είναι και η τελευταία για φέτος, η επόμενη πέφτει τη 2η μέρα των Χριστουγέννων και η μεθεπόμενη 2 Γενάρη, την επόμενη της Πρωτοχρονιάς. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ειδωμεν.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελευταια της χρονιας?? φφφφφφ...γιατι τα λετε αυτα? ηθελα να κοιμηθω αυτη την Κυριακη...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα,ο Βασίλης δεν είναι ο ipertatos.Είναι νέο αίμα...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |