|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φτου!!! Πανω που ετοιμαζα ξεχεστηρι!
Μπραβο Χαρη... περιμενουμε την εξελιξη. |
|
||||
|
||||
![]()
αφου τα ψαρακια εχουν τωρα απλα σε λιγο καιρο θα δειτε αλλαγες το ενυδρειο στηθηκε προσωρινα ετσι μενει σαμπ και αλλαγη διακοσμηση
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλο θα ηταν αν ηταν ετοιμο το ενυδρειο πριν μπουν τα ψαρια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ετοιμο ειναι το σαμπ μπενει και λιγο εχτρα νερο τωρα αμμα αλλαξω καμια ριζα θα δω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε βρε....καλορίζικο και από μένα...σκόρδα...σκόρδα...
Μάλλον λάθος δουλειά έχεις διαλέξει. Διακοσμητής εσωτερικών χώρων έπρεπε να γίνεις, μπας και εξοικονομήσεις και για μένα λίγο χώρο και ...σταματήσει η γκρίνια... χαχαχαχχα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγώ γιαυτό έχω υπόγειο 75 τετραγωνικά! η γυναίκα μου μου το ξεκαθάρισε δεν θέλω άλλα ενυδρεία μέσα στο σπίτι αλλά για το υπόγειο δεν είπε τίποτα γιαυτό και εγώ έβαλα άλλα 5 στο υπόγειο με την άδειά της! χα! χα! χα!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
και τώρα τι; | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 24-07-09 12:58 |
Τώρα Τι? | paraskevi_gr | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 17-05-08 01:01 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Και τώρα ψάρια... | ThDam | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-11-05 09:19 |
και τώρα ΣΤΡΩΣΙΜΟ!!! | pepe | Χρυσόψαρα | 2 | 12-11-05 08:27 |