|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι κυριος στον κορμο και καπως γλιοδης διαφανοασπρο, μαλλον ειναι αυτο που βγαζουν οι ριξες τον πρωτο καιρο που βρισκονται στο νερο, μετα απο λιγο φευγει και δεν ειναι τιποτα που ενοχλει ζωντανους οργανισμους, εαν δεν τα λεω σωστα ας με διορθωσει καποιος πιο σιγουρος.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Περιεργο στο άλλο ενυδρείο δεν μου ειχε βγάλει τπτ... Κάτι αλλο το υπόστρωμα που ανάφερα παραπανω το έχει χρησιμοποιήσει κανεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου το υποστρωμμα που εχεις δεν ειναι για πολλα βαλε βγαλε θα γεμισεις αλγες...
Απο οτι εχω καταλαβει σε αυτα τα υποστρωμματα κανεις τα παρακατω α) βαζεις το υποστρωμα β) βαζεις μπολικο χαλικακι απο πανω 3εκ το λιγοτερο γ) βαζεις τα φυτα ΧΩΡΙΣ να εχεις βαλει το νερο δ) γεμιζεις νερο ενω εχεις βαλει το λαστιχο να βαραει πανω σε ενα πιατο για να μην βγαλεις την βρωμα απο το χωμα. ε) Τρεχεις το ενυδρειο με ανθρακα για να παρει οτι εχει φυγει στην στηλη του νερου απο το υποστρωμμα στ)βγαζεις ανθρακα μετα απο 7μερες ζ) αφηνεις το ενυδρειο να παρουν μπρος τα φυτα. αμα θελεις να αλλαξεις ενα φυτο θεση το κανεις μετα απο μεγαλη σκεψη εκτος αν εισαι πολυ προσεκτικος (εγω ειμαι λιγο του αντε να τελειωσω). δεν ειχα ποτε τετοιο υποστρωμμα οποτε μπορει να εχω καταλαβει κατι λαθος |
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε να το ξεστήσω τώρα που είναι αρχή η να το αφήσω αν το δοκιμάσω , με λίγο ψάξιμο στο ιντερνετ είδα αρκετά ενυδρεία τα οποία είχαν μόνο αυτό ως υπόστρωμα χωρίς χαλίκι και άλλα τα οποια ήταν πάλι εκτεθειμένα στο νερό ... ... .. κάτι αλλο αυτός ο μύκητας πάει και στα φυτά ? γιατί σε μερικά βλέπω άσπρες τριχουλες..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεύτερο Ενυδρείο | Antonisjk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 03-05-10 12:06 |
Ετοιμάζεται και το δεύτερο??? Help!!! | pavlos_k | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 30-03-09 17:09 |
Δεύτερο φίλτρο | vega | Φίλτρανση | 14 | 21-07-08 09:46 |
Το δεύτερο Ενυδρείο μου | etomis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 39 | 10-07-08 22:57 |
Δεύτερο φίλτρο σε στρωμένο ενυδρείο. | skourkou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 03-08-07 08:11 |