|
|
|||
|
|||
![]()
kαλησπερα παιδες.πηγα σημερα στομαγαζι και πηρα εν τεστ για Νιτρικα που δεν ειχα να δω τι γινεται.επισης πηρα και bacoba που μου αρεσε πολυ.απο στρωσιμο το εχω κανει με τη καθοδηγηση του μαγαζιου μη γνωριζοντας το foroum.ετσι το αρχικο στρωσιμο εγινε οπως μου ειπε και εκεινος,με το που γεμισω το ενυδρειο 5 καπακια απο αυτο ενα μπουκαλι που μου ειχε δωσει.τελικα διαβασα για τι ειναι κι λεει πως εξουδετερωνει χλωριο και βαρια μεταλλα.αρα εχω βαλει αντοχλωριο.
μολις εκανα τεστ για νιτρικα μου ειναι κιτρινο δλδ 0mg/l το τεστ ειναι τις sera οποτε εχουμε- ΝΗ3/ΝΗ4=Ο PH=7,5 ΝΟ2=>0,3mg/l NO3=0 |
|
||||
|
||||
![]()
αρα εχεις ακομη αστρωτο φιλτρο.
![]() ![]() διαφορετικα στρωσιμο με αμμωνια η τροφες οπως περιγραφονται στα υπομνηματα αλλα θα αργησεις...
|
|||
|
|||
![]()
πως μπορω να βρω μπολι?ειναι κανεις απο Σαλαμινα?εχθες πηγα και πηρα 2 καθαριστες ειναι otocinclus affinis.ξερω εχω αστρωτω ενυδρειο αλλα αφου λετε να βαλω κανα ψαρι ειπα να βαλω αυτο να καθαρισει και την αλγη που εχω στη ριζα.η πλακα ειναι οτι σημερα μου εφεραν και 4 gyrinocheilus aymonieri.ειναι πολυ μικρα.δλδ τωρα εχει 6 καθαριστες το ενυδρειο μεσα
|
|
||||
|
||||
![]()
ρισκαρεις τα ψαρακια σου...μαλλον πρεπει να δρασεις αμεσα...και εβαλες και πολλα...και να υποθεσω ισως και σε ακαταλληλο νερο απο θεμα παραμετρων??
τσεκαρε τα προφιλ των ψαριων σου φιλε....και συνεχως μετρησεις ..κακως βιαστηκες.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 16-12-10 στις 17:49 |
|
|||
|
|||
![]()
Βάλε μια αγγελία που να ζητάς μπόλι επειγόντως. Κακώς έβαλες ψάρια, σε παραπλάνησε κι ο πετσοπάς, βιάσου τώρα να βρεις μπόλι για να τα προλάβεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
με κοροιδεψαν που τους ειπα οτι εχω αλγη πολυ.παντος εχουν κανςι δουλεια.απο δω και περα θα πηγαινω και θα ζηταω κατι συγκεκριμενο δε θα υπαρχει συζητηση.εκανα θεμα σε αγγελια για μπολι Σαλαμινα μενω αλλα δουλευω δραπετσωνα.ελπιζω να ειναι το σωστο θεμα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά έκανες, περίμενε λίγο, όλο και θα βρεθεί κάποιος να σου δώσει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση 180λ | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 10-03-10 18:36 |
να μαι και εγω με 180λ | focus | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 28-11-09 00:27 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |