|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
με αυτά τα 2 φίτρα δεν τους κρατάς εύκολα θα πρέπει να κανεις και αλλαγές συχνές
![]() Ολα είναι θέμα κόστους λύσεις υπάρχουν ... Το ενυδρείο είναι έτοιμο ? δενς για 2080 σε συνδιασμό με ένα από αυτά που έχεις ... Γενικά περίμενε τις προφορες στα Χριστουγεννα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η γυάλα και η βάση, αναπαύονται στο σαλόνι........... στην θέση τους δηλαδή........
Σε λίγες μέρες, το χαλίκι και τα ξύλα θα βρίσκονται στην Αθήνα.............. Ε, τότε θα ξεκινήσει και το στήσιμο.......... Κάτι τέτοιο είχα και εγώ στο μυαλό μου να σου πω την αλήθεια, αλλά σκεφτόμουν μπας και την έβγαζα έτσι (τουλάχιστον στην αρχή) και γλύτωνα μερικά ευρουλάκια............. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το χαλίκι τι είναι ? Γιατί βρομίζει αρκετά σε δισκοενυδρείο ......
Αν βαλεις μικρα ψάρια και προσεξεις τις αλλαγες σου μιας και είναι μικρά 6 μηνες θα βγεις |
|
||||
|
||||
![]()
Ψιλό χαλίκι, φυσικού χρωματισμού. Το προτιμώ από την άμμο αν και όπως λες κι εσύ, βρωμίζει αρκετά........
Όσο για ψάρια, η κατάσταση δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη............ Εξαρτάται........... Όταν θα στρώσει το ενυδρείο και θα είναι έτοιμο να δεχτεί τα ψαράκια, ΑΝ υπάρχουν ακόμα κάποιοι δίσκοι μου, που αυτή τη στιγμή είναι σε καταστήματα στην Κρήτη, διαθέσιμοι, θα τους πάρω πίσω. ΑΝ λοπόν, πάρω κάποιους από τους δικούς μου πίσω, τότε μόνο μικροί δεν θα είναι.......... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε παλι....... Σε χασαμε εσενα..... Γυρισες πισω ρε ?
Τα ενυδρεια σου τι τα εκανες ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ φταίω με τις κωλοδουλειές............. Ναι ρε συ..... ήταν να φύγω εξωτερικό για μερικά χρόνια, αλλά τελικά μου έγινε μια πρόταση να μείνω Αθήνα, και τελικώς ενώ ήμουν έτοιμος να φύγω για εξωτερικό, ήρθαν όλα τούμπα καθώς η γυναίκα και τα παιδιά δεν το καλοέβλεπαν το να φύγουμε έξω........... Τα ενυδρεία μοιράστηκαν σε κάτι ξαδέρφια μου, και το 550άρι θα το έπαιρνε ο αδερφός μου, αλλά τώρα που δεν θα φύγω...... ατύχησε ο μικρός και το ενυδρείο βρίσκεται στο σαλόνι μου στην Αθήνα.......... ![]() Μερικοί δίσκοι είναι στο μαγαζί του Γιάννη (3 τον αριθμό), μερικοί στο μαγαζί του Στράτου στις Καλύβες και κάποιοι άλλοι, μοιράστηκαν μαζί με τα ενυδρεία........ Θα δούμε τώρα ποιοι θα μπουνε μέσα στο ενυδρείο όταν θα είναι έτοιμα τα νερά...... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωτήρη καλημέρα
πηγαινε στο http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2268 Η τιμή απλά δεν παιζει Φυσικά http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1439 και σε αυτό η τιμή είναι πολύ καλή διαλεγεις και πέρνεις ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
Βιντεάκι αναπαραγωγής! | Maverick | Bettas | 3 | 12-11-06 06:41 |
Ενδιαφέρον βιντεάκι...... | Husky_Jim | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 18-09-04 01:30 |