|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε φιλε πολυ ομορφη δουλεια.... κανονισε μην βιαζεσαι για να βγει ομορφο... σκεψου ολες τις λεπτομερειες και φτιαξε ενα σωστο συστημα....
περιμενουμε νεες φωτο.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις το καταλληλο ενυδρειο για paludarium
![]() Αυτα που μπορω να σου επισημανω ειναι : 1)Αν πανω στην σιτα(πρασινη) που εχεις βαλει μετα θα μπει χωμα,τοτε πρεπει να βαλεις περισσοτερα στρωματα σιτας. 2)Εχεις βαλει μερικα ποτηρακια πολυ ψηλα και αν σκεφτεσαι στο μελλον να βαλεις καποιο αναρριχωμενο φυτο για να κανει πλατη δεν θα εχει χωρο να απλωθει.Επισης σε δεσμευουν εκει που ειναι γιατι θα πρεπει να βαλεις καποιο φυτο που δεν θα μεγαλωνει πολυ. 3)Στα ποτηρια τρυπα εκανες,στην πολυουρεθανη εκανες? |
|
||||
|
||||
![]()
..πολυ ομορφη ιδεα αναμενουμε το αποτελεσμα!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα...... Δεν πας καλά!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλή συνέχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω, ευχαριστω και....ευχαριστω!
![]() Παράθεση:
![]() 1)Ευκολα μπαινει κι αλλη σιτα.Εχω σκεφτει να βαλω 5-6 πετρουλες ελαφροπετρας στον πατο καθε ποτηριου. Πιστευω θα βοηθαει τα φυτα να κρατανε υγρασια στις ριζες, μιας και αυτος ειναι ο κυριος σκοπος της ελαφροπετρας.Ειδωμεν... 2)Στα ποτηρακια που εχω βαλει ψηλα (2-3) εχω σκοπο να βαλω φυτα που θα κρεμασουν εξω απο το παλουνταριο!!! 3)Η πολυουρεθανη θα τρυπηθει με ξυλακια απο σουβλακια μολις τελειωσει και επενδυθει κι ολας!Οτι και να τρυπησω εγω αυτη τη στιγμη, μολις περασω τη σιλικονη για να κανω την επενδυση θα κλεισουν και οι τρυπες που ανοιξα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη και εγω στη φαση κατασκευης ειμαι, εχεις αποφασισει τι θα βαλεις αντι για χωμα στα φυτα που θα βαλεις στα γλαστρακια? Θα αφησεις κανονικα το χωμα με το τουλι για αποστραγγιση?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ διαβασμενο σε βρισκω....
![]() Μη τεμπελιαζεις αυτες τις μερες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα φυτεψω σε τυρφοχωμα και το δυχτακι με την ελαφροπετρα θα τα κρατησει ολα μεσα! ![]() Παράθεση:
![]() Δεν με περνει να το καθηστερησω γιατι εχω ρεβεγιων στο σπιτι και δεν λεει να ειναι σε αυτην την κατασταση ![]() Λογικα απο βδομαδα τουλαχιστον θα τρεχει. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ καλη δουλεια!
![]() η πολυορεθανη δεν ειναι τοξικη για τα ψαρια? θα την βαψεις η ετσι θα την αφησεις? αν βαφτει θελει ειδικο χρωμμα? αν ναι ποιο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλωστε οταν στεγνωσει γινεται ενα συμπαγες υλικο που δεν νομιζω να μπορει να βγαλει κατι. Οπως ειπα θα περασω τσιμεντοχρωμα το κατω μερος που θα βρισκεται μεσα στο νερο. Το επανω θα γινει 'αμμοβολη' με καρυδα και χουμους μαλλων αφου περαστει ολο με ενυδρειακη σιλικονη. |
|
||||
|
||||
![]()
περιμενουμε πως και πως.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευη paludarium.... | eimaste aR21rwstoi | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 06-12-10 14:30 |
Κατασκευη 700 λιτρα γυαλα+300 σαμπ | reef | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 23-09-10 20:07 |
Κατασκευη βασης 440 λιτρα ενυδρειου. | ραφαηλ10 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 29-05-10 19:15 |
κατασκευη ενυδρειου DΙY 350 λιτρα | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 25-10-09 13:39 |
κατασκευη ενυδρειου 300 λιτρα..... | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 20-07-09 12:18 |