|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dimi ευχαριστω αλλα για πες μου τι ειναι αυτο?Ραντεβουδακι?
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον πρόκειται για φιλονικία μεταξύ αρσενικών...
Βέβαια οι καυγάδες στις "καβατζες" μοιάζουν αρκετά με το ζευγάρωμα απλά στο ζευγάρωμα έρχονται διπλά διπλά και κολλάνε τα σώματα τους κοιτώντας προς την ίδια κατεύθυνση. Οπότε δεν είναι τόσο εύκολο να καταλάβεις πάντα,η σίγουρη λύση είναι να ξέρεις ποια τα αρσενικά σου και ποια τα θηλυκά ώστε να ξέρεις αν πρόκειται για ζευγάρωμα η για ψευτοτσαμπουκα ιεράρχησης.
|
||||
|
||||
![]()
καλα Μιχαλη εγω τι να πω που το ειδα κ απο κοντα???πανεμορφο ειναι!!(οχι οτι τα αλλα που εχεις πανε πισω
![]() ο βυθος που εχεις κανει με τις πετρες μου αρεσει παρα πολυ!!! περιμενουμε να τουμπανιασουν κ αλλο τα φυτα για να γινει ακομα πιο ομορφο!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο το ενυδρείο!Μπράβο!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ομορφο το ενυδρείο Μιχάλη ! Μου αρεσει πολύ ετσι οπως εχεις τοποθετησει τις πετρες.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Παρα πολυ ωραιο, συγχαρητηρια !
|
|
||||
|
||||
![]()
Σούπερ είναι το ενυδρείο!!
συγχαρητήρια!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
φυτα ασιας | zapatas | Λίγα λόγια για την Ασία | 8 | 18-09-10 12:31 |
Μερικοι βιοτοποι Ασιας-Links | Raven | Λίγα λόγια για την Ασία | 2 | 01-08-10 16:24 |
8 λιτρα?? | tazkorinthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 26-04-09 12:48 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |