|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχω παρατηρησα αυτο καθως διαβαζα το ποστ σου. Οι αμανο ισως την παλεψουν αλλα δυσκολα οι πρωτες ομως με τιποτα με τα ραμιρεζι. Απλα να το εχεις υποψιν....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να την παλέψουν όσο αφορά ποιο πράγμα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ολες σχεδον οι νανοκιχλιδες ειναι θηρευτες γαριδων. Δυσκολα επιβιωνουν μικροσωμες γαριδες μαζι τους. Αυτο εννοουσε ο φιλος blackghost.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τις βγάλω δηλαδή τις τσέρυ; Ετοιμάζω ενα ενυδρειάκι για γαρίδες αλλά δεν έχει στρώσει ακόμη! Τί λέτε να κάνω;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω προτεινω να το αφησεις ως ειναι να δεις τι τρεχει με την αλγη ωστε να βρει την ισοροπια του το ενυδρειο. Και υστερα βγαζεις βαζεις αναλογα τα ψαρια που θες. Προς στο παρον επικεντρωσου στο αμεσο προβλημα που εχεις και μην προσθετεις και αλλα αθελα σου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω πως οι cherry ειναι πιο συμβατες με φυτεμενα ενυδρεια (δλδ λιπασματα διοξειδια κλπ) απο οτι τα ραμ.
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως είναι σχεδόν αδύνατο να φύγει η τριχοειδής με την οδοντόβουρτσα. Δε ξέρω τι να κάνω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τριχοειδής άλγη | panos777 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 29-06-09 17:12 |
Πράσινη τριχοειδής άλγη | Filotas | Malawi | 22 | 25-02-09 18:40 |
Τριχοειδής άλγη | xontros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 20-03-08 14:48 |
Πρόβλημα με τριχοειδής άλγη | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-08-05 10:42 |
Τριχοειδής άλγη | Gandalf72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 16-03-05 12:44 |